Oldal frissítése
Tisztelt Ügyfeleink, szíves türelmüket kérjük. Igyekszünk mielőbb kézbesíteni megrendelésüket. Köszönjük megértésüket.

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

A reklamáció és a termék visszaküldési szolgáltatás változatlanul működnek.

Panasonic EH-NA98-K825

74 440 Ft
58 620 Ft áfa nélkül

Panasonic EH-NA98-K825

Professzionális hajszárító nanoe és Double Mineral technológiával

Professzionális ápolás a gyönyörű, sérülésekkel szemben ellenálló hajért

A Panasonic EH-NA98-K825 professzionális hajszárítót úgy tervezték, hogy megőrizze a haj nedvességének egyensúlyát és láthatóan selymes és ragyogó megjelenést kölcsönözzön a hajnak. A hajszárító a Panasonic innovatív nanoe™ technológiáját alkalmazza, amely gondoskodik az egészséges és lenyűgöző szépségű hajról, fejbőrről ésbőrről. A Double Mineral ionos technológiával együtt biztosítja a kifogástalan ápolást a hajnak, amely ezáltal nemcsak szép lesz, hanem rendkívül ellenállóvá válik a sérülésekkel szemben is.


A Panasonic EH-NA98-K825 hajszárító főbb jellemzői

  • Nanoe™ és Double Mineral technológia az egészséges és gyönyörű hajért
  • 3 sebességbeállítás / 4 hőmérsékletbeállítás
  • Szűkítőfej a gyors szárításhoz
  • Intelligens hőmérsékletszabályozás
  • Hideg és meleg levegő kimenet
  • Különböző módok a hajra, a fejbőrre és a bőrre
  • Fejbőrápoló rendszer
  • Szűkítőfej
  • Könnyen tisztítható szűrő
  • Teljesítménye 1800 W

Double Mineral technológia

A Panasonic EH-NA98-K825 hajszárító a Double Mineral technológiával működik, amely két cink elektródán keresztül generálja az ásványi ionokat. A cink kulcsfontosságú eleme a haj növekedési ciklusának.


Double Mineral nanoe technológia

Nanoe™ technológia

A nanoe™ részecskék a haj mélyére hatolnak, ahol fokozzák a kutikula összetapadását, ezáltal mérséklik a kettéváló, töredezett hajvégeket, és hozzájárulnak az egészségesebb, ragyogó fényű hajkoronához. A nanoe™ részecskék emellett elnyomják a haj statikus elektromosságát és stabilizálják a hajat.

Egészséges haj és fejbőr

Gyönyörű haj és egészséges fejbőr

Az ultrafinom ionos nanorészecskék egy milliárddal kisebbek, mint a gőz részecskék, és a negatív ionokhoz viszonyítva 1000× magasabb a víztartó kapacitásuk. A haj nedvességtartalmának kiegyensúlyozottarányával láthatóan fényes és összességében selymes megjelenést biztosítanak a hajnak.

Intelligens hőmérsékletszabályozás

Panasonic EH-NA98-K825 okos hőszabályozással

A Panasonic EH-NA98-K825 hajszárító beépített környezeti hőmérsékletérzékelővel büszkélkedhet, amely a mért értékeknek megfelelően állítja a légáramlást kényelmes hőmérsékletűre minden évszakban a kíméletes hajszárítás érdekében. A Multi gomb megnyomásával könnyedén választhatsz bármilyen hőmérsékletmódot az adott hajtípushoz.

Forró levegő üzemmód

Forró levegő üzemmód

Ez az üzemmód ideális a 100%-os mértékben nedves hajra. A professzionális szalonok technikáját alkalmazza, ahol a forró levegőt a kutikula irányába fújják, majd ezt követően hideg légáramot használnak, amellyel lehűtik a hajszálakat.

Fejbőrápoló üzemmód

Fejbőrápoló üzemmód

Ebben az üzemmódban a Panasonic EH-NA98-K825 hajszárító lassan szárítja meg a fejbőrt egy körülbelül 50 °C-os meleg légárammal. A nanoe™ részecskék optimális nedvességet nyújtanak a fejbőrnek és megszüntetik annak szárazságát. Az eredmény pedig egészségesebb és simább fejbőr.

Bőrápoló üzemmód

Bőrápoló üzemmód

A Panasonic EH-NA98-K825 hajszárító egy olyan különleges bőrápoló üzemmódot kínál, amely a nanoe™ részecskék előállításával hidratálja a bőrt az egészségesebb megjelenés eléréséhez. A funkció használata ideális a hajszárítás végén körülbelül egy percen át.


Könnyen tisztítható szűrő

Könnyen tisztítható szűrő

A Panasonic EH-NA98-K825 hajszárítót tesztelték a porral szembeni ellenállására. A szűrőben megrekedt porszemeket könnyedén letörölheted egy papírzsebkendővel.

Csúszókapcsoló

Csúszókapcsoló

A könnyen mozgó csúszókapcsolóval egyszerűen, egyetlen mozdulattal és komfortosan szabályozhatod a légáramlás mértékét.

Összecsukható fogantyú

Összecsukható fogantyú

Az összecsukható fogantyúval kompakt méretűre alakíthatod a Panasonic EH-NA98-K825 készülékét a kényelmes tároláshoz, amelyet különösen az utazások alkalmával értékelhetsz nagyra.Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő

Kiegészítők

Tartozékok Koncentrátor

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 800 W
Sebességfokozat 3
Hőmérséklet fokozat 4
Kábel hosszúsága 2,7 m

Szín

Szín Fekete
Kód:  PANFV922
Garancia: 24 hónap (Statisztikai számjel 12)
Termékszám:  EH-NA98-K825
WEB15