Oldal frissítése

Panasonic Nanoe EH-NA65-K825

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic Nanoe EH-NA65-K825

Hajszárító Nanoe technológiával

Kölcsönözz tökéletes fényt a hajadnak

A Panasonic EH-NA65-K825 hajszárítót úgy tervezték, hogy megőrizze a haj nedvességének egyensúlyát és láthatóan selymes és ragyogó megjelenést kölcsönözzön a hajnak. A Panasonic EH-NA65-K825 hajszárító a Panasonic innovatív nanoe™ technológiáját alkalmazza, amely egészséges és páratlan fényű megjelenést eredményez a hajnak ahajszálak begöndörítése nélkül. A kiegészítői között megtalálható az egyedi tervezésű szűkítőfej a hatékonyabb és gyorsabb hajszárításhoz illetve a diffúzor adapter is a göndör haj kényelmes megszárításához a dús hatás megőrzésével.


A Panasonic EH-NA65-K825 hajszárító főbb jellemzői

  • Nanoe™ technológia az optimális páratartalom érdekében
  • 3 sebességbeállítás / 4 hőmérsékletbeállítás
  • Szűkítőfej a gyors szárításhoz
  • Diffúzor tartozék
  • Cool Shot
  • Eltávolítható szűrő
  • A tápkábel hossza 2,7 m
  • Teljesítménye 2000 W

Panasonic EH-NA65-K825 innovatív nanoe™ ionionizáló technológiával

A nanoe™ technológia olyan ultrafinom ionos nanorészecskéket képez hajszárítás közben, amelyek egy milliárddal kisebbek, mint a gőz részecskék, és a negatív ionokhoz viszonyítva 1000× magasabb a víztartó kapacitásuk. A haj nedvességtartalmának kiegyensúlyozott arányával láthatóan fényes és összességébenselymes megjelenést biztosítanak a hajnak.


A Panasonic EH-NA65-K825 készülékkel egészséges és fényes hajad lesz

A nanoe™ részecskék a hajszálak mélyére hatolnak, ahol gondoskodnak az optimális nedvesség-egyensúlyról, tehát minimálisra csökkentik a fejbőr sérülését, megőrzik a fejbőr egészségét és tökéletes fényt nyújtanak a hajnak. A nanoe™ részecskék ugyanolyan pH értékkel bírnak, mint a haj és a fejbőr, tehát rendkívül gyengédek.


Szűkítőfej a gyors és kíméletes szárításhoz

A Panasonic EH-NA65-K82 hajszárító egy különleges kialakítású szűkítőfejjel gyorsan szárítja meg a hajat, emellett erős és gyenge légáramlás közül választhatsz a hajszálak kíméletes szétválasztásához. Ez az egyedülálló rendszer a hajtövektől szárítja meg a hajat, amely hozzájárul a haj egészségesebb és szebb megjelenéséhez.

Diffúzor tartozékkal

Diffúzor tartozékkal

A Panasonic EH-NA65-K82 hajszárító kiegészítői között 3 tartozék található, amely magában foglalja a diffúzórt: gazdag volument kölcsönöz a hajadnak, miközben megőrzi a hajtincsek hullámosságát.

Hideg légáram

Panasonic EH-NA65-K825 hideg légáramlással

A gomb megnyomásával aktiválhatod a hideg légáramlást, amely tökéletesen fixálja az elkészített frizurát, így az hosszabb ideig marad tartós.

3 sebesség és 4 hőmérséklet

3 sebesség és 4 hőmérséklet

Az optimális hajszárítás érdekében 3 sebességbeállítás és 4 hőmérsékletbeállítás áll a rendelkezésedre, ezeknek köszönhetően mindenféle hajtípuson elérheted a kívánt frizurát a Panasonic EH-NA65-K82 hajszárítóval.



Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 000 W
Sebességfokozat 3
Hőmérséklet fokozat 4
Kábel hosszúsága 2,7 m
Tartozékok Diffúzor

Szín

Szín Fekete
Kód:  EAV2336d
Termékszám:  EH-NA65-K825
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15