Oldal frissítése

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

A reklamáció és a termék visszaküldési szolgáltatás változatlanul működnek.

Panasonic EH-NA63CN825

34 490 Ft
27 160 Ft áfa nélkül

Panasonic EH-NA63CN825

Ragyogó és egészséges megjelenésű hajra vágysz? Akkor a Panasonic Nanoe EH-NA63CN825 ionizátorral rendelkező hajszárító ideális lesz számodra. 3 sebesség- és 4 hőmérséklet-beállítást kínál, miközben innovatív nanoe™ technológiával büszkélkedhet, amely megvédi a hajat a sérülésektől, valamint javítja a hajsimaságát és fényét. A nanoszemcsék jelentősen csökkentik a napi fésülés okozta hajkárosodást. A csomag egy praktikus diffúzort is tartalmaz a göndör és hullámos hajhoz. Ha szükséges, a hajszárítót hűvös levegő fújásra is kapcsolhatod, amely a végső frizurát fixálja.A Panasonic Nanoe EH-NA63CN825 hajszárító legfőbb jelemzői

  • Hajszárító ionizátorral
  • Innovatív nanoe technológia™
  • A hajszárító 3 sebesség- és 4 hőmérséklet-beállítást kínál
  • A nanoszemcsék jelentősen csökkentik a haj károsodását
  • A részecskék olyan kicsik, hogy mélyen behatolhatnak a hajba
  • Praktikus diffúzor hullámos és göndör hajhoz
  • Cserélhető szívószűrő
  • A Panasonic Nanoe EH-NA63CN825 hűvös levegő funkcióval is rendelkezik

Fényes és puha haj a nanoe technológiának köszönhetően

A Panasonic Nanoe EH-NA63CN825 hajszárító innovatív nanoe™ technológiával rendelkezik, amely gondoskodik a szép és puha hajról. A technológia eltávolítja a nedvességet a levegőből, és nedvességben gazdag apró részecskéket hoz létre. Ezek a részecskék aztán behatolnak a hajba. Az eredmény fényes és puha haj. nanoe™ technológia előnye egyebek mellett a fésű napi használata által okozott károsodás elleni védelem is, ugyanakkor javítja a haj simaságát és fényét. A Panasonic Nanoe hajszárító Intertek fésülési tesztet is teljesített.

A nanoszemcsék jelentősen csökkentik a haj károsodását

Tudtad, hogy a napi fésülés károsítja a hajat? Éppen ezért a Panasonic Nanoe EH-NA63CN825 hajszárító nano részecskékkel rendelkezik, amelyek jelentősen csökkentik ezt a károsodást. A részecskék olyan kicsik, hogy félelem nélkül mélyen behatolhatnak a hajba, megerősítve a kutikulát, így biztosítva, hogy a haj ellenálljon asúrlódás okozta károknak.

Praktikus diffúzor hullámos és göndör hajra

A Panasonic Nanoe EH-NA63CN825 hajszárító egy praktikus diffúzort is tartalmaz, amely kiválóan alkalmas hullámos haj szárítására. A diffúzor egyenletesen oszlatja el a levegőt a haj gyökerein keresztül, ennek köszönhetően tökéletesen szárítja a hullámos és göndör hajat. Az eredmény kiválóan szárított és puha haj.


Cserélhető szívószűrő 

A Panasonic Nanoe EH-NA63CN825 hajszárító cserélhető szívószűrővel rendelkezik, amelyet rendkívül könnyű tisztítani és visszahelyezni.

Panasonic Nanoe EH-NA63CN825hideg levegő funkcióval

Lehetőséged van, hogy a meleg levegőt hidegre váltsd, így fixálhatod a végső beállítást. A frizura tökéletesen rögzített és hosszabb ideig tartós lesz.

3 sebesség- és 4 hőmérséklet-beállítás

A Panasonic Nanoe EH-NA63CN825 hajszárító 3 sebesség- és 4 hőmérséklet-beállítással rendelkezik, amelyet pontosan igényeidnek és a szükséges beállítás típusának megfelelően választhatsz ki.Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás

Kiegészítők

Tartozékok Diffúzor, Koncentrátor

Tulajdonságok

Teljesítmény 2 000 W
Sebességfokozat 3
Hőmérséklet fokozat 4
Kábel hosszúsága 2,7 m

Szín

Szín Fekete
Kód:  PANFV749
Garancia: 24 hónap (Statisztikai számjel 12)
Termékszám:  EH-NA63CN825
WEB5