Oldal frissítése

Panasonic DP-UB820EGK

4,9 10 értékelés
195 990 Ft

Panasonic DP-UB820EGK

Saját házimozidhoz tökéletes Blu-Ray lejátszót keresel? Élvezd a kiváló képminőséget 4K Ultra HD felbontásban a Panasonic DP-UB820EGK prémium modellel! Az egyedülálló Chroma technológiával van felszerelve, amely maximális részletgazdagságot, dinamikát és mélységet biztosít a képnek. Hatékony processzor vagy formátum támogatás HDR-től a HDR10+-ig. Ezek a WiFi-vel, a 7.1 csatornás audió kimenettel, a LAN-nal, a HDMI párral együtt csak néhány olyan paraméter, amelyek szinte a valós mozi élményét ígérik az otthon kényelmében és privát szférájában.

A Panasonic DP-UB820EGK Blu-Ray lejátszó előnyei

  • Nagy teljesítményű processzor a hollywoodi laboratóriumokból
  • A legfrissebb HDR szabványok támogatása
  • Nagy felbontású 4K kép
  • Hi-Res audió - hang lejátszása nagy felbontásban
  • 7.1 csatornás audió kimenet
  • Chroma technológia, Dolby Vision és hasonlók
  • Integrált WiFi modul és egyéni böngésző
  • USB csatlakozó külső forrásból való lejátszáshoz
  • 4K nagyítás a felbontás növelése érdekében
  • Internetes alkalmazások
  • Elegáns, éles vágású design

A legkorszerűbb szabványok a nagyfelbontású kép és hang számára

Az UHD Blu-Ray hordozó új szabványa a HDR10 formátum HDR10+ metaadatok használatával. Az UB820 ehhez tökéletesen fel van szerelve, valamint a Dolby Vision és a Hybrid Log-Gamma technológiákra is. Mindent a nagy teljesítményű HXC (Hollywood Cinema Experience) processzor vezérel. Ezeknek az alkotóelemeknek és technológiáknak a kombinálásával valóban tiszta képet kaphatsz, amelytől nem akarsz majd elszakadni. A Panasonic Hollywood Laboratory egyedülálló Chroma technológiája a képet természetes textúrájúvá és mélységűvé alakítja, és ez kiváló minőségű színeket és részleteket eredményez.

Végül, de nem utolsósorban, a lejátszó nagy felbontású zene lejátszására épül. A Hi-Res Audio a különböző kompatibilis formátumok hangminőségét próbálja javítani, így elég a lejátszót rákapcsolni a nagy felbontású házi hangszóró rendszerhez. A kimenetek szépen összegyűjtve az UB820 lejátszó hátoldalán helyezkednek el, és megtalálható köztük a 7.1 csatornás audió kimenetet, a HDMI pár, a LAN port vagy az optikai hangkimenet. Mindazt, amire szükség van a modern elektronika működtetéséhez, egy továbbfejlesztett WiFi-modul is bővíti, amely lehetővé teszi, hogy saját web böngészőt használj, vagy mobileszközt csatlakoztass hozzá.

Paraméterek

Típus

Lejátszó típusa Asztali

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Kijelző, 3D támogatás

Csatlakozás és lejátszás

Támogatott média Blu-ray, CD, DVD
Interfész DLNA, HDMI, Optikus audió kimenet, USB, WiFi
Videó formátumok JPEG, MKV, MPO
Audió formátumok AAC, AIFF, ALAC, Dolby Digital, Dolby True HD, DSD, DSF, DTS, FLAC, MP3, WAV, WMA

Kijelző

Kijelző technológia LED

Méret & súly

Szélesség 430 mm
Magasság 62 mm
Mélység 204 mm
Tömeg 2,2 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  GZ25v0h1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  DP-UB820EGK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20