Oldal frissítése

Panasonic DP-UB320EGK

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic DP-UB320EGK

Tökéletes Blu-ray lejátszót keresel a házimozi rendszeredhez? Élvezd a kiváló képminőséget 4K Ultra HD felbontásban a Panasonic DP-UB320EGK készülékével. A készülék az egyedülálló Chroma technológiával van felszerelve, amely maximális részletességet, dinamikát és mélységet biztosít a képnek. A nagy teljesítményű processzor és a LAN port, a két HDMI csupán az ígéretes paraméterek egy részét jelentik, amelyek az igazi mozi élményt tudják biztosítani saját otthonod kényelmében.

A Panasonic DP-UB320EGK Blu-Ray lejátszó jellemzői

  • Erőteljes processzor hollywoodi laboratóriumokból
  • A legfrissebb HDR szabványok támogatása
  • Hi-Res audio - nagy felbontású hang lejátszása
  • Chroma technológia a nagy részletességért
  • Integrált LAN port saját böngészővel
  • Két HDMI és USB csatlakozó 
  • Internetes alkalmazások
  • Elegáns, éles vágású design

A legkorszerűbb szabványok a nagyfelbontású kép és hang számára

A Blu-ray lejátszó HCX (Hollywood Cinema Experience) processzort tartalmaz, amelyben eredeti képalkotási eljárások biztosítják a gyönyörű képet. Ezeknek az alkotóelemeknek és technológiáknak a kombinálásával korábban sosem tapasztalt, teljesen új látványélményt biztosítanak amitől nem fogsz tudni szabadulni. A Panasonic Hollywood Laboratory egyedülálló Chroma technológiája átalakítja a képet természetes textúrájúvá, mélységűvé, miközben kiváló színeket és részleteket állít elő.

Végül, de nem utolsósorban, a lejátszó nagy felbontású hangvisszaadásra készült. A Hi-Res Audio a különböző kompatibilis formátumok hangminőségét javítja megszólaltatásához csak otthoni hangrendszeredet kell csatlakoztatnod. A kimenetek egy kupacban az UB320 hátoldalán találhatók, és tartalmaznak két HDMI, egy LAN portot és USB-t

Paraméterek

Méret

Szélesség 320 mm
Magasság 45 mm
Mélység 191 mm

Típus

Lejátszó típusa Asztali

Csatlakozás és lejátszás

Interfész DLNA, HDMI, USB
Videó formátumok JPEG, MKV, MP4, MPEG2, MPO
Audió formátumok AAC, AIFF, ALAC, Dolby Digital, Dolby True HD, DSD, DSF, DTS, FLAC, MP3, WAV, WMA
Kód:  GZ25v0g1
Termékszám:  DP-UB320EGK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20