Oldal frissítése

Panasonic DMP-UB700EGK

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic DMP-UB700EGK

Mindig is az volt a vágya, hogy úgy tudjon emgnézni egy filmet, mint ahogyan azt a rendező elképzelte? A 4K születésű lejátszó elhozza Önnek a filmekben látható képminőséget. Az egyedülálló technológiának köszönhetően olyan minőségben tudja majd megtekinteni a videókat, filmeket, mint azt azoknak készítésekor megalkották. A képminőség és a hang javítása  a 4K Upscaling  technológia segítségével ment végbe, ami  ezzel a Blu-Ray lejátszóval egy felejthetetlen élményekkel teli világba invitálja Önt.

Legfontosabb jellemzők

  • Blu-Ray lejátszó, amely támogatja a 3D, az Ultra HD és a THX tanúsítványokat
  • WiFi kapcsolat használata, így megszabadul a felesleges kábelektől és elosztóktól
  • Iker HDMI csatlakozás (külön sor a képnek és hangnak)
  • A lejátszó beépített web böngészővel és internet alkalmazással rendelkezik
  • A 4K Upscaling Direct Chroma technológia javítja a képminőséget 
  • SD kártya foglalat, USB csatlakozó
  • Hi-Res audio lejátszása (DSD ALAC)

Elragadó színek, éles részletek

4K High Precision Chroma Processort a Panasonic Hollywood Labs cég fejlesztette ki azért, hogy a felhasználó maximálisan kiélvezhesse az éles kontúrokat és a valósághű színmélységet. A THX tanúsítvány garantálja, hogy a lejátszott kép és a hang valóban azt adja majd vissza a képernyőn, amit a rendező eredetileg elképzelt. Így az otthonában is kiélvezheti a filmet pontosan úgy, mintha a nézőtéren ülne. Mivel a 4K tartalom minőségét már a YouTube és a Netflix portálok is támogatják, számos film elérhetővé vált az Ön számára méghozzá a lehető legjobb felbontásban.Ezen felül, a 4K-videókból kiváló minőségű JPEG fotókat is ki tud nyerni.

Egy teljesen új élmény

A Blu-ray lemez 4K felbontásban érkezik és hihetetlen fényerővel bír. A HDR hozzáteszi lenyűgöző színfokozatokat és remek kontrasztot biztosít, több mint a normál színskála kétszeresét. A Panasonic technológia tovább fokozza a kép minőségét, mivel természetes megjelenést biztosít a színeknek és formáknak. Ezáltal teljesen új dimenzióba helyezi a filmnézés élményét. A készüléket páratlan, magas felbontású audio lejátszására tervezték. A hagyományos formátumok lejátszásán kívül kompatibilis még a DSD és ALAC formátumokkal is. Csak csatlakoztassa a hangrendszeréhez, és máris élvezheti a kristálytiszta hangzást.

 

 

További információk:

Méretek (Sz x Ma x Mé):
430 × 61 × 199 mm

Súly:
2,3 kg

 

Paraméterek

Típus

Lejátszó típusa Asztali

Csatlakozás és lejátszás

Interfész DLNA, HDMI, Optikus audió kimenet, SD, USB
Videó formátumok AVCHD, JPEG, MP4, MPEG2, XviD
Audió formátumok AAC, ALAC, FLAC, MP3, WAV, WMA
Kód:  GZ25v0d5
Termékszám:  DMP-UB700EGK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15