Oldal frissítése

Panasonic AG-AC8EJ

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic AG-AC8EJ

Akár egy törekvő operatőr, egy rajongó, vagy szeretne lőni kiváló minőségű házi videók, akkor az Ön számára ez kész ez a félprofesszionális kamera Panasonic AG-AC8EJ. Ez jellemzi a könnyedség, a kis méret és ergonomikus kialakítás kényelmes fotózást. Ez a digitális kamera felszerelve 1 / 4,5 "MOS szenzor kínál kiváló képminőséget Full HD felbontású (1920 x 1080), amely büszkélkedhet alacsony zajszint és persze remek képminőséget, mind a gyenge fényben. 

legfontosabb jellemzői

  • felvételekhez Full HD felbontásban (1920 × 1080)
  • videofelvételt tárolják egy pár SD kártya
  • kép 1 / 4,5 "MOS szenzor biztosítja a világos és éles képeket még gyenge megvilágítás mellett
  • objektív nyílású F1.8 és 28 mm szélességben kínál akár 21 × zoom
  • Tudod lőni mind a kezét, és a váll
  • A kamera el van látva egy vezeték nélküli Wi-Fi és NFC

csúcs érzékelő

Použitý 1/4,5" MOS senzor s rozlišením 4,14 Mpix zajistí světlé a ostré záběry i při špatném osvětlení.Képes megidézni kellemes bokeh kiemeli a témát. Ezzel együtt-érzékelő is magas fényérzékenység, így élvezheti a kiváló minőségű képeket még gyenge fényviszonyok minimális zajjal. Színes éjszakai felvétel funkció javítja a felvétel alatt nagyon gyenge fényviszonyok között, a statikus, egyszerű jeleneteket, akkor a rekord szinte nincs világítás.A képstabilizátor gondoskodik a hibrid rendszer O.IS

Lőni két kártya

Bemutató videók, esküvők és szemináriumok, vagy akár sportesemények, hogy minden használ félprofi kamerát a Panasonic. A kamera lehetővé teszi a videofelvétel AVCHD formátumban a felbontása 1920 x 1080, 50 fps sebesség és a maximális áramlási 28 Mbps. Azonkívül, hogy a HD AVCHD felvétel is támogatott PM mód felbontása 1280 × 720 és az adatátviteli sebességet 8 Mbps. Videók tárolására SD kártyák, melyek ott vannak fenntartva két slot.

Minden jó kamera kéne eljutni elképzelhetetlen helyekre, és lőni mindenféle szögből. Ez lehetővé teszi a képességét, hogy lőni a kéz vagy a váll.Keresőben könnyen testre, hogy megfeleljen az egyéni igényeknek forgatás. Ha a keresőben nem lesz elég, akkor is használja a 3 "-os kijelző. 

Minőségi lencse valódi forgatás

Ve výbavě této kamery nechybí ani objektiv s 21× zoomem, který však lze v iA módu rozšířit na zoom 50×. Az objektív egy 28 mm széles, nagy rekesze F1.8. biztosítják a rossz világítás, ha a felvétel nem lesz akadálya. Hála a teljes szélessége a lencse is használható kisebb helyekre, anélkül, hogy aggódnia, hogy nem illik, hogy vegyenek részt egy fontos eleme a jelenetet. Különlegessége a kéken világító gyűrű között a test és a kamera lencséje. Az e, ha a fényképezőgép belép a felvétel módban a háttérvilágítás színe pirosra vált, így az emberek, hogy fényképet, tudja, hogy a kamera felvételt készít. 

Kód:  OP280b
Termékszám:  AGAC8EJ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15