Oldal frissítése

Panasonic AA LR6 PPG / 8BW Pro Power

4,4 21 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic AA LR6 PPG / 8BW Pro Power

Minőségi zenehallgatás útközben

A Panasonic Pro Power alkáli elemek megbízható és magas teljesítményű eszközök. Készülékek széles skálájának biztosítanak energiát, melyek nélkül életünket el sem tudjuk képzeni. Optimális teljesítményt nyújtanak minden helyzetben, bárhol és bármikor. A csomag maximális koncentráltságú energiát rejt, amely az alkáli szerkezetnek köszönhetően igen hosszú ideig használható.

 

 

 

Hálózati aljzat nélkül

A Panasonic Pro Power egy alkalikus ceruzaelem, amely számos berendezés energiaellátásáról gondoskodhat.  Ezek közé tartoznak például a hordozható rádiók, zseblámpák, villanymotorok es egyebek. A Panasonic Pro Power elemek legfőbb előnye a magasabb energiaigényű készülékek megbízható tápellátása, amely egy átlagos elemet valószínűleg nagyon rövid idő alatt lemerítene. Az elem valóban hosszú ideig kitart, és hosszú idő után sem folyik ki, ha nem használja.

 


Műszaki adatok:
Típus: alkalikus 1,5 V
Méret: AA ceruza
Csomagolás: 8 db

Paraméterek

Tulajdonságok

Akkumulátor feszültség 1,5 V
Elem típusa RAM

Típus

Elem típusa Egyszer használatos
Akku mérete AA ceruzaelem (LR6)

Csomagolás tartalma

Kiszerelés 8 db
Kód:  HM379b5
Termékszám:  LR6PPG/8BW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15