Oldal frissítése

PALMOLIVE Gourmet Chocolate Passion csokoládés tusfürdő 250 ml

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PALMOLIVE Gourmet Chocolate Passion csokoládés tusfürdő 250 ml

A PALMOLIVE Gourmet Chocolate Passion kakaókivonatot tartalmazó csokoládés tusfürdője a piacvezető testkozmetikai márka, a Palmolive legújabb prémiumkategóriás termékcsaládjának egyik tagja. Alaposan tisztítja és hidratálja a bőrt. Speciális összetételének köszönhetően bőre üde és hosszú ideig hidratált lesz. A zuhanyzást kellemes illatával teszi felejthetetlen élménnyé, amely illatot ahogy a neve Gourmet is mutatja, az igazi ínyenceknek fejlesztették ki.

A PALMOLIVE Gourmet Chocolate Passion csokoládés tusfürdő főbb jellemzői

  • hosszan tartó hatékony hidratálás
  • Gourmet ellenállhatatlan illatú tusfürdő ínyenceknek
  • a nagy múltra visszatekintő, elismert PALMOLIVE márkától
  • kakaóvaj kivonattal

A fürdést felejthetetlen élménnyé varázsolja

A kakaókivonatot tartalmazó tusfürdő frissitő hatással bír, hidratálja a bőrt és a megújulás élményét nyújtja testének és érzékeinek egy fárasztó, és mozgalmas nap után. Kényeztesse magát ezzel a finom és édes csokoládéillattal, amely még sokáig érezhető a fürdés után is.

Aktív hatóanyagok

  • Kakaóvaj kivonat -rugalmassá teszi, táplálja és hosszan tartó intenzív illattal látja el a bőrt
  • Citromsav - felveszi a harcot a bőröregedés első jeleivel, felfrissíti a bőrt és regenerálja a felső hámréteget, amelyet szintén alaposan tisztít és erősít

Alkalmazás:

Vigye fel nedves bőrére és képezzen vele habréteget! Majd alaposan, bő vízzel öblítse le!

Összetevők:

water, sodium c12-13 pareth sulfate (* A) / sodium laureth sulfate (* B), cocamidopropyl betaine, sodium chloride, glycerine, perfume, cocamide MEA, styrene / acrylate copolymer, sodium salicylate, polyquaternium- acid, tetrasodium EDTA, BHT, benzophenone-4, glycol distearate, laureth-4, prunus amygdalus dulcis oil, theobroma cacao seed extract, theobroma cacao extract, sine adipe lac, benzyl benzoate, Cl 16035, Cl 42090, Cl 19140, Cl 15985, Cl 61570

 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Tömeg

Tömeg 291 g (0,29 kg)
Kód:  SG294
Termékszám:  8693495046985
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15