Oldal frissítése

PAC-MAN Championship Edition DX+ - PC

2 990 Ft

PAC-MAN Championship Edition DX+ - PC

Készülj fel a szellemek és eszeveszett akciók tömegének felfalására. A díjnyertes felfaló játék több tartalommal és továbbfejlesztett felhasználói felülettel debütál, így összehasonlíthatod pontszámaid barátaidéval! Ébreszd fel a szellemeket, tegye őket a lehető leghosszabb lánchoz, majd edd meg őket a lehető leggyorsabban, hogy megszerezd a legmagasabb pontszámot! Mindig gondolkodjon azon, hogyan menekülj a saját képességeiddel, különben a bombáiddal menekülési utat kell létrehoznia!

Főbb jellemzők

  • Teljesítsd a játékot: Kövesd az előrehaladásod, és szerezd meg az összes játékérmet azáltal, hogy kitöltöd az összes labirintust a legnehezebb körülmények között is.
  • Intenzív rivalizálás: Vezesd az összes ranglistát, és hívd ki az összes barátod közvetlenül a közösségi médián keresztül.
  • Gyors tempójú árkád: menekülj a neon labirintusból és érd el a maximális sebességet, hogy megszerezd a legmagasabb pontszámot.
  • Labirintusok széles körű választéka: 7 egyedi alaprajzú labirintus, speciális beállítások, funkciók teszik mindegyiket sajátos kihívássá.
  • Rengeteg intenzív próba: 5 különböző játékmód, mindegyik saját kihívásokkal rendelkezik minden labirintus számára.
  • Saját Pac-Mana élmény: Testreszabhatod a karakterek és az útvesztők nehézségét, zenéjét, megjelenését kedvenc Pac-man formád létrehozása érdekében.

Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat Pac-Man

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PC
Licenc Letölthető
Kulcs Steam

Műfaj

Műfaj Akció, Versenyzős, Árkád
Játékmechanika Pihentető

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

Verzió

Platform PC – letölthető
Kiadás Elsődleges

Minimum követelmények

Processzor frekvencia 1 GHz (1 GHz)
Direct X változat DirectX 9
RAM memória 1 GB
Szükséges hely a merevlemezen 0,5 GB
Kód:  MVE000333
Termékszám:  64645

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20