Oldal frissítése

Paby Black

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Paby Black

Ha szeretnéd kutyád vagy macskád tartózkodási helyét fellelni, használd ezt a megbízható GPS helymeghatározó készüléket. A Paby kiváló készülékei 10 méteres pontossággal határozzák meg házikedvenced tartózkodási helyét. A készülék vezeték nélküli WiFi (SIM kártyával) és 2G / 3G GPS és LBS hálózatokon keresztül kommunikál, ráadásul beépített hangszóróval és LED fénnyel is rendelkezik. A hangszóró pittyegő hangot ad ki (ha az állat közelében vagy, és van aktív mobilapplikációd), a LED fény pedig villogva adja tudtodra négylábú barátod pontos tartózkodási helyét. Ugyanakkor a készülék nem csak GPS helymeghatározóként működik: a Paby figyeli a lépések számát, az alvással és mozgással töltött időt. Ha kutyádon nyakörv van, akkor a készülék ajánlásokat ad Neked a megfelelő súlyról, és az állat fajtájáról a mobilapplikáción keresztül. A helymeghatározó lehetővé teszi a virtuális kerítés beállítását: ez annyit jelent, hogy Te állítod be az állatod által járható utat, amennyiben pedig az eb letér erről, azonnali értesítést kapsz az applikációban.

Főbb jellemzők

  • Kutya vagy macska helyének meghatározása 10 méteres pontossággal
  • Hangszóró és LED fény, melyek segítenek megtalálni kóbor állatodat a sötétben
  • Kompatibilis mobil alkalmazásokkal (ingyenesen letölthető az iTunes és a Google Play felületéről )
  • Alvás, testmozgás figyelemmel kísérése, egészséges ajánlások a kutya súlyát, és fajtáját tekintendő
  • Virtuális kerítés
  • Nyakörvre szerelhető
  • Nem tartalmaz toxikus anyagot
  • Vízálló akár 1 méterig (IP 67)
  • A megfelelő működéshez SIM-kártya szükséges (díja az első évben benne van az árban)

Könnyű és vízálló készülék, nem mérgező anyagokból

Csatold a készüléket kisállatod nyakörvére az állítható pánt segítségével. A GPS háza robusztus anyagból készült, amely ellenáll a károsodásnak, és toxikus anyagokat sem tartalmaz. Súlya nagyon alacsony (mindössze 31,6 gramm), így nem terheli le kis barátodat feleslegesen. IP67 minősítéssel rendelkezik, így porálló, és 1 méteres vízben áztatható, akár 30 percen keresztül is.

Kód:  PETb015
Termékszám:  P11855
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05