Oldal frissítése

OZONE TRIFX fekete

4,8 16 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

OZONE TRIFX fekete

A játék rendszerint több óráig tart folyamatosan, és így a játékosok, akik nem szeretik a nagy és nehéz fejhallgatókat, minden bizonnyal szívesen fogadják az OZONE TRIFX fülhallgatót. Az Ozone fülhallgató tervezésekor a hangsúlyt a tartósságra, a kényelemre és a kiváló minőségű hangzásra helyezték, akkor is ha játszik, ha zenét hallgat, vagy telefonálásra használja. És hogyan felel meg minden követelménynek? Speciális változtatható hangszínszabályzóval rendelkezik, hogy a hangspektrum kívánt részét "emelje ki". Az agresszív kialakítású alumínium borítással kiegészülve a felhasználók széles körét fogja szolgálni.

Az OZONE TRIFX fülhallgató főbb jellemzői

  • A fülhallgató alkalmas játékhoz, zenehallgatáshoz, telefonáláshoz
  • Egyesíti a kiváló hangminőséget a fülhallgatók sokoldalúságával
  • Az OZONE TRIFX könnyű, de erős alumíniumból készült
  • Változtatható hangszín a különböző helyzetekhez
  • Hangszigetelés mindkét fülhallgatóban (3 különböző borítás)
  • A kábel nem gabalyodik össze (rezisztens, lapos kábel)
  • Kis hord táska a fejhallgatónak és kiegészítőknek

Az Ozone TriFX fülhallgató nem okoz meglepetést

A TriFX fülhallgató három módosítható kiegyenlítőt kínál, hogy minden helyzetben magas minőségű hangot produkáljon. A Pure Mid equalizer tökéletes egyensúlyt kínál játékhoz, beszélgetéshez és zenehallgatáshoz. A High Pitch tökéletes azokhoz a játékpillanatokhoz, amikor még a legkisebb hangok is döntőek lehetnek. Az Ultra Bass növeli a zenénél a teljes hangerőt és a megfelelő ütemeket.

A mikrofon kéznél van

A kényelmes kommunikáció érdekében a mikrofont a kábelen helyezték el. Ezen kívül található egy hívásaktiváló gomb, megkönnyítve a híváskezdeményezést egy másik játékossal, vagy telefonhívást, miközben zenét hallgat a mobil eszközön. Emellett lehetővé teszi a hangerőszabályzást, a mikrofon zajszűrője pedig kiszűri a kellemetlen zajokat.

 
Kód:  OZ500d10
Termékszám:  OZTRIFX

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05