Oldal frissítése

OZONE STRIKE BATTLE fekete US

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

OZONE STRIKE BATTLE fekete US

Ezt az egyedülálló gamer billentyűzetet egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni, akár a lelkes, tapasztalt gamerekről, akár a kezdő játékosokról van szó. Ön is szeretné uralni a csatateret, és mindig egy lépéssel az ellenfél előtt járni? Az Ozone Strike Battle nagy előnyt biztosít az ellenfelekkel szemben, akik csupán gyenge válaszreakcióra lesznek képesek. Ezt az egyedülálló eszközt teljesen a saját igényeire szabhatja hogy minden téren győzedelmeskedhessen.

Legfontosabb jellemzők

  • Gamerek számára kifejlesztett billentyűzet
  • Egyedi design
  • Villámgyors válaszidő a gombnyomásra
  • Háttérvilágítás négy színkombinációban
  • Minimalista alumínium váz
  • 5 profil és 30 makrók közötti választás lehetősége

Egy valódi remekmű

A billentyűzetet alumínium anyagból készítették, ami teljesen lenyűgözően néz ki. Az anyag rendkívül ellenálló a durvább kezeléssel szemben is. Nem kevesebb, mint 64 KB belső memória és mechanikus kulcs biztosítja a villámgyors választ a gombnyomásra. Garantált ötvenmillió karakter lenyomással rendelkezik, ami jelentős játékmennyiséget foglal magában. A pirosan megvilágított gombok számos különböző beállítást kínálnak. A háttérvilágítást hat különböző intenzitású fény biztosítja, de ki is lehet kapcsolni. A billentyűzetet USB-kábelen keresztül csatlakoztathatja a további készülékeihez.

Igazi játékkörnyezetet hoz létre

A billentyűzet teljesen a saját személyes igényeihez igazíthatja. Beállításakor öt profil és harminc programozható makró közül választhat. Ezek a profilokat akkor tudja kiválasztani, ha éppen a játékban tartózkodik. Éppen ezért a billentyűzet képes lesz megfelelően reagálni az egyes játékok konfigurációjára. A G-mód biztosítja, hogy a játék közben a Windows környezetéből semmilyen zavaró elem ne vonja el a figyelmét a játékról. Az audio vagy video interfész vezérlését szolgáló gombok integrálódtak a billentyűzetbe. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy azonnal növelje vagy csökkentse a hangerőt vagy hogy kikapcsoljon egyéb multimédiás funkciókat is.

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Billentyűzet típus

Billentyűzet típus Gamer
Típus Mechanikus

Elrendezés

Lokalizáció US
Billentyűk típusa Hagyományos (Magas profilú)
Enter billentyű Egysoros
Backspace billentyű Széles
Bal shift billentyű Széles
Kurzornyilak Széles

Billentyűzet felszerelése

Billentyűzet felszerelése Világító gombok, Multimédiás gombok

Kapcsoló típusa

Kapcsoló típusa Cherry MX Red

Szín

Szín Fekete

Méretek

Szélesség 35,1 cm (351 mm)
Magasság 3,46 cm (34,6 mm)
Kód:  OZ505d2
Termékszám:  OZSTRIKEBATTLEBUSBN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20