Oldal frissítése

OZONE RAGE Z50 Glow zöld

4,3 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

OZONE RAGE Z50 Glow zöld

Ha egy kiváló minőségű fejhallgatóra vágysz, amely lehetővé teszi, hogy beleéld magad a játékbe, akkor nem kell tovább keresgélned. Már az első használat során megtapasztalod, hogy a minőségi hangzás ennek a fejhallgatók a genetikai kódjába van programozva. Ezért az OZONE RAGE Z50 lehet a megfelelő eszköz, amellyel tökéletes képet kapsz arról, ami a virtuális világban történik körülötted. Az agresszív megjelenés prémium technológiával párosul, amelyek a játékélményt több szinttel feljebb emeli. 

Legfontosabb jellemzők

  • az OZONE RAGE Z50 fejhallgató első látásra felhívja magára a figyelmet agresszív megjelenésével  

  • a puha fülpárnák és a könnyű szerkezet akár több óra játék után is biztosítják a kényelmet

  • a hangszóró 40 mm-es membránja részletes és kristálytiszta hangzást eredményez

  • játék közben a kiváló minőségű mikrofon segítségével osztogathatod a parancsokat 

  • a fejhallgató kompatibilis számítógépekkel, okostelefonokal és tabletekkel is

Igazán kényelmes fejhallgató

Rögtön azután, hogy felhelyezed a fejhallgatót egy puha bőr fülpárna öleli körbe a füled és a játék teljes ideje alatt tökéletes komfortérzést biztosít. A gyártó odafigyelt, hogy akár több óra játék után se érezd kényelmetlennek, hogy rajtad van a fejhallgató. Éppen ezért a fejhallgató anyaga könnyű, de tartós műanyagból készült, amely biztosítja a maximális kényelmet. 

Légy te a győztes

Az agresszív designú fejhallgató fejlett technológiát takar, amely segítségével tökéletes rálátást kapsz a harctéren történtekre. Ebben elsősorban a 40 mm átmérőjű membránok fognak segíteni, amelyek minőségi hangot eredményeznek, így még a leghalkabb zaj sem kerülheti el a figylemedet. Ugyanígy ezek felelősek a részletes és kristálytiszta hangzásért és ezzel garantálják a játékban való győzelmedet. Azért, hogy a csapattársaidnak egyértelmű utasításokat adhass, egy olyan minőségi mikrofonra lesz szükséged, amellyel ezek a fülhallgatók vannak ellátva. A mikrofon minden irányból rögzíti a hangod, biztosítva ezzel a  csapat pontos koordinációját. Ha már nincs szükséged a mikrofonra, akkor egyszerűen visszahajthatod a fejhallgatóba, így biztonságban tudhatod. Játszhatsz a számítógépeden, nézhetsz filmet a tableteden vagy hallgathatsz zenét az okostelefonodon, ez a fejhallgató minden szempontból meg fog neked felelni.

 

Paraméterek

Szín

Szín Zöld
Kód:  OZ500r4
Termékszám:  OZRAGEZ50GLG

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20