Oldal frissítése

OZONE RAGE sárga Z50

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

OZONE RAGE sárga Z50

A felsőgkategóriás gaming fejhallgatók közt olyat keresel, amellyel játékélményed tökéltes lesz? Ne keress tovább! Amint felhelyezted a fejhallgatót azonnal ráébredsz: a minőségi hangzás az OZONE RAGE Z50 lételeme. Épp ezért, tökéletes lehetőséget biztosít arra, hogy megfigyeld mi történik a kedvenc játékaid virtuális környezetében. A brutális külső a legfejlettebb technológiákat rejti, amiknek segítségével játékélményedet egy újabb szintre emelheted.

Főbb jellemzők

  • Az OZONE RAGE Z50 fejhallgató külcsíne lenyűgöző
  • A puha fülpárnánknak és könnyű kialakításnak köszönhetően több óriányi játék után is kényelmes marad
  • 40 mm-es meghajtó, amely részletes, tiszta hangot biztosít
  • A kiváló minőségű, minden irányú mikrofon hangparancsaidhoz
  • Kompatibilitás: PC, tablet, okostelefon

Nagyon kényelmes fejhallgató

Közvetlenül a felhelyezés után érezni fogod, ahogy a füleidet a bőr fejpánton található puha fülpárnák körülölelik - mintha füleidet puha pamut takarná. A gyártó külön ügyelt arra, hogy a fejhallgató bírja a sok órás használatot. Épp ezért könnyű, tartós műanyagból készült, amely biztosítja a tartósságot és a maximális kényelem érzetet.

Légy Te a győztes

Az ördögi külső alatt olyan technológiák lapulnak, amelyek segítségedre lesznek a harcmezőn, tökéletes rálátást biztosítva az eseményekre. Segítségedre lesz egy 40mm-es meghajtó, amely amellett, hogy biztosítja a minőségi hangzást, úgy lett optimalizálva, hogy a legapróbb zajok se vesszenek el. Az átalakítók szintén biztosítják a részletes, kristálytiszta hangzást, amelynek segítségével győzedelmeskedhetsz. Annak érdekében, hogy csapattársaidnak érthető instrukciókat adhass, minőségi mikrofonra van szükséged - épp ezért ezek a fejhallgatók ezekkel együtt lettek kialakítva. A mindenirányú mikrofon minden szavadat tisztán, érthetően rögzíti, így lehetőséget biztosít a precíz csapatirányításhoz. Ha nem lenne szükséged a mikrofon használatára, könnyedén visszahajthaod azt a biztonságos fülpárnába. Ha épp számítógépeden játszol, filmet nézel tableteden, vagy zenét hallgatsz okostelefonodról, az OZONE RAGE Z50 mindegyik tevékenységedhez tökéletes választás!

Paraméterek

Szín

Szín Sárga
Kód:  OZ500p
Termékszám:  OZRAGEZ50GLY

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10