Oldal frissítése

OZONE Rage ST Sárga

4,7 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

OZONE Rage ST Sárga

Az Ozone Rage ST egy kiváló minőségű Gamer Headset meglepően alacsony áron. A modern, ergonomikus kialakítású fejhallgató kiváló hangzást és maximális kényelmet biztosít. A fülpárnákat egy speciális anyagból, finom textúrájú bevonattal látják el. A bőr ellenére a szövet sokkal logikusabb megoldás a hosszú viseléshez - a fül nem érez annyira különbséget, de az anyag tovább tart. Állítható pántja segítségével könnyen alkalmazkodik az egyes fejméretekhez.
A cserélhető mikrofon eltávolításával a headset egy klasszikus fülhallgatóvá válik, amelyet magával vihet. A test súlya mindössze 300 gramm, így egy pillanat alatt elfelejti viselője, hogy rajta van a headset. A merev kábel 2,5 méter hosszú és praktikus vezérléssel rendelkezik a könnyű hangerőszabályozáshoz. Ezt a fülhallgatót öt különböző színben lehet megvásárolni, tetszés szerint.?
Műszaki adatok:
Mikrofon:
Méretek: 6,0x5,0 mm
Irány: körsugárzó
Impedancia : 2,2 k
Érzékenység: -38 dB (1 kHz-en)
Hangszóró:
Átmérő: 40 mm
Frekvenciatartomány: 20 Hz - 20 kHz
Impedancia: 32
Érzékenység (SPL): 85 dB (1 kHz-en)

Interfész:
3,5 mm-es jack
Kábel hossza:
2,5 méter
Színe:
Sárga
Súly:
300 g

Paraméterek

Szín

Szín Sárga
Kód:  OZ500j
Termékszám:  8436532171611

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10