Oldal frissítése

OZONE RAGE ST fekete

4,7 23 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

OZONE RAGE ST fekete

Kiváló minőségű gamer fejhallgató meglepőan alacsony áron, ez az Ozone Rage ST. A modern, ergonomikus kialakítású fejhallgató kiváló hangzást és maximális kényelmet biztosít. A fülpárnát egy finom textúrájú speciális szövet borítja. A műbőr és a bőr helyett a fülhallgató egy sokkal logikusabb megoldást kínál a hosszú ideig viselés érdekében- füled nem fog fájni és a fülpárna anyaga sokáig bírja. Az állítható fejpántnak köszönhetően a fejhallgatót könnyen a fejed méretéhez állíthatod.
A levehető mikrofonnak köszönhetően a fejhallgató klasszikus headsetté alakítható, így bárhová magaddal viheted. A fejhallgató tömege mindössze 300 gramm, így észre sem fogod venni, hogy a fejeden van. A rögzített kábel hossza 2,5 méter és egy praktikus vezérlő is található rajta, amivel egyszerűen állíthatod a hangerőt. A fülhallgató öt ragyogó színben kapható, amelyekből mindenki kiválaszthatja a neki legjobban tetszőt.
Műszaki adatok:
Mikrofon:
Méretek: 6,0 x 5,0 mm
Irány: körsugárzó
Impedancia: 2,2 Ohm
Érzékenység: -38 dB (1 kHz-en)
Hangszóró:
Átalakító átmérő: 40 mm
Frekvencia átvitel: 20 Hz - 20 kHz
Impedancia: 24 Ohm
Érzékenység (SPL): 85 dB (1 kHz-en)
Interfész:
3,5 mm-es jack
Kábel hossza:
2,5 méter
Szín:
fekete
Tömeg:
300 g

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  OZ500j2
Termékszám:  OZRAGESTK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05