Oldal frissítése

OZONE RAGE ST fehér

3,7 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

OZONE RAGE ST fehér

Kiváló minőségű játék headset meglepően kevés pénzt, ami ózon Rage ST. Modern, ergonomikus kialakítású fejhallgató excel kiváló hang és maximális kényelmet biztosít. Fülpárna borítja egy speciális szövet sima textúra. Összehasonlítva műbőr és szövet bőr csak egy sokkal logikusabb megoldás a hosszú kopás - fülek annyi verejték és elbírja. Az állítható fejpánt könnyen állítható bármely fej mérete.
Elhalasztását levehető mikrofonos fejhallgató átváltozik egy klasszikus készülékek, vigyen magával az úton. A test súlya mindössze 300 gramm, egy pillanatra felejtsük el, hogy valaha is bevetett. Rögzített kábel méri 2,5 méter van még egy praktikus vezérlő egyszerű hangerő-szabályozás. A fülhallgató eladott öt ragyogó színben, ahonnan választani mindenkinek.
Műszaki adatok:
mikrofon:
Méretek: 6,0 x 5,0 mm
Irány: körsugárzó
Impedancia: ? 2,2 k
Érzékenység: -38 dB (1 kHz)
hangszóró:
Átmérő átalakító: 40 mm
Frekvencia átvitel: 20 Hz - 20 kHz
Impedancia: 32 ?
Érzékenység (SPL): 85 dB (1 kHz)
felület:
3,5 mm-es jack
Kábel hossza:
2,5 méter
Színek:
fehér ruhák
súly:
300 g

Paraméterek

Szín

Szín Fehér
Kód:  OZ500j3
Termékszám:  OZRAGESTW

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15