Oldal frissítése

OZONE RAGE 7HX fekete

4,0 16 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

OZONE RAGE 7HX fekete

A kiváló minőségű Ozone Rage 7HX térhatású hangzása le fog nyűgözni. A csodálatos hangzású ergonomikus kialakítású fejhallgató maximális kényelmet biztosít. A fülpárnát finom textúrájú speciális szövet borítja. Ez a kényelmes megoldás biztosítja, hogy  a műbőrrel vagy bőrrel ellentétben sokáig kényelmesen viselhesd a fülhallgatót. A füled sem fog fájni és a fülpárna anyaga is tovább bírja. Az állítható fejpántnak köszönhetően a fejhallgatót könnyen a fejed méretéhez állíthatod. Lépj a következő szintre!
Ha nem beszélgetsz, akkor leveheted a mikrofont, hogy még több mozgásszabadságod legyen. A fejhallgató tömege mindössze 344 gramm, így észre sem fogod venni, hogy a fejeden van. A rögzített kábel hossza 2,9 méter, és egy praktikus vezérlő is megtalálható rajta a hangerőszabályzáshoz és külön hívás beállításokhoz.
Műszaki adatok:
Főbb jellemzői:
Térhatású hangzás
Vezérlő kábel hangerőszabályozóval
Mikrofon:
Méretek: 6,0 x 5,0 mm
Irány: körsugárzó
Impedancia:  ? 2.2  k?
Érzékenység: -38 dB (1 kHz-en)
Hangszóró:
Átalakító átmérő : 40 mm
Frekvencia átvitel: 20 Hz - 20 kHz
Impedancia: 32 Ohm
Érzékenység (SPL): 99 dB (1 kHz-en)
Interfész:
USB
Kábel hossza:
2,9 méter
Szín:
fekete
Tömeg:
344 g

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  OZ500k
Termékszám:  OZRAGE71

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15