Oldal frissítése

OZONE LANPCK

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

OZONE LANPCK

Védd meg az eszközeidet akkor is, ha éppen készülsz valahová menni. Az OZONE LanPck notebook táska tökéletes választás az eszközeid védelmére. A LanPck-ban tárolhatsz billentyűzetet, és laptopot is (max. 17" képátlóig), és mindegy egyéb mást amely szükséges a LAN partykhoz, vagy egy szimpla játékra.

A dupla bélésnek köszönhetően az eszközeid nem csak karcolások ellen lesznek védve, hanem az esések és ütések ellen is, amely bármikor előfordulhat szállítás közben. A táska elegendő hellyel rendelkezik más eszközök számára is, köszönhetően a két külső zsebnek és kisebb rekeszeknek, amelyekben minden fontos tárgy elhelyezhető.

Vidd magaddal a felszerelésed mindenhová! Az igényeidnek megfelelően, viselheted a LanPck-t a válladon (párnázott vállpántokkal rendelkezik), vagy foghatod kézben is, esetleg húzhatod magad után a kihúzható fogantyú használatával. Emellett dupla cipzárral rendelkezik, amelyek zárhatóak, ezzel biztosítva a tárgyaid biztonságát.

Külső méret:
645 x 388 x 160 mm

Belső méret:
600 x 350 x 90

Paraméterek

Külső méretek

Mélység 16 cm
Szélesség 64,5 cm
Magasság 38,8 cm

Max. méret

Laptop képátló 17 "

Szín

Szín Fekete, Piros
Kód:  OZ507
Termékszám:  OZLANPCK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15