Oldal frissítése

OZONE Ground Level Evo New extra large

4,6 46 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

OZONE Ground Level Evo New extra large

Az extra nagy Ground Level Evolution egérpadot minden szenvedélyes játékos értékelni fogja. Méreteivel betfed egy kisebb asztalt, tehát az egérpad peremei nem fogják korlátozni Önt, és a játék hevében soha nem marad mozgástér nélkül. A szövet felületet speciálisan a játékosok igényeihez igazodva dolgozták ki, így garantálva a tökéletes pontosságot. A másik oldal gumis, és úgy tartja az egérpadot az asztalon, mintha odaszögezték volna.

Legfontosabb jellemzői

  • Gyors és pontos mozdulatok az egérrel
  • Egyszerű fekete kivitelezés a gyártó logójával
  • Az egér és a billentyűzet alatti területet is takarja
  • A gumírozott alsó oldal megakadályozza az elmozdulást
  • Minőségi és strapabíró anyag a hosszú távú használathoz

Egyedülálló

A gumis alap, amely a szövet alatt található, segít megőrizni a puha felületet, és megakadályozza a szövet összegyűrődését az egér alatt, így optimalizálva az egér mozgását a felületen. A rugalmas szerkezetnek hála az egérpadot egyszerűen feltekerheti, kicsomagolása után pedig újra gyorsan kiegyenesedik. Tehát mérete nem okoz problémát, ha szeretné magával vinni különféle gamer eseményekre. A minőségi anyagnak köszönhetően gamer egere pontosan fog reagálni minden parancsra. A pontosság és a gyors reakciók a legfőbb előnyei, melyeket Ön is értékelni fog a játékok során.

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 90 cm
Magasság 0,3 cm
Mélység 45 cm

Szín

Szín Fekete

Típus

Felhasználási mód Gamer
Méret XL

Tulajdonságok

Anyag Textil
További tulajdonságok Antisztatikus felület, Csúszásgátló alap
Kód:  OZ502a4
Termékszám:  OZGLEVELEVO

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10