Oldal frissítése

OZONE EKHO H80 Origenész

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

OZONE EKHO H80 Origenész

Tedd az OZONE EKHO H80 Origen fejhallgatót a fejedre, indítsd el a kedvenc videojátékodat és éld bele magad a játékba a 7.1-es virtuális térhangzással, amely lehetővé teszi, hogy úgy érezd, mintha ott lennél a csata közepén. Mivel a fejhallgató prémium hangzást biztosít, minden szenvedélyes játékos elvárásait teljesíti. A térhatású hangzásnak köszönhetően, mindig tudni fogod, hogy honnan közelít a veszély, így időben reagálhatsz, könnyedén lesújtva ellenségeidre és megszerezve az édes győzelmet.

Legfontosabb jellemzők

  • A fejhallgató lenyűgöző kivitelezése a világító Origen logóval kiegészítve
  • Megbízhatóan meghatározhatod az ellenséged helyzetét a 7.1-es térhatású hangzásnak köszönhetően
  • Részletes hangélmény egy minőségi 53mm-es membránnal
  • Egy praktikus vezérlőprogrammal a kedvedre állíthatod a hangzást
  • Rendkívül könnyű (csak 380 gramm), így a fejhallgatót nem is érzed
  • A puha fül- és fejpántbélésnek köszönhetően teljesen elmerülhetsz a játékban

Lenyűgöző külső, kiváló minőségű térhatás

Első pillantásra nyilvánvaló a stílusos és futurisztikus kivitelezésből, hogy ez egy igazán különleges fejhallgató, amelyet nem lehet mindenhol megtalálni. Kívül a lenyűgöző Origen logó, belül pedig az élenjáró technológia tündököl. Az 53mm-es membránon keresztül biztosított a részletes 7.1-es térhatás, amellyel könnyedén meghatározhatod az ellenséged pozícióját, és rögtön reagálhatsz rá. A mikrofonon keresztül utasításaidat kristálytisztán fogják hallani a csapattársaid a vonal másik végén. A hangerőszabályozás praktikus gombjait a kábelen találod, amelyeknek a világítása megegyezik a fejhallgatón lévő logóéval.

Kényelmes fejhallgató a győzelmedért

Hosszú órák után sem fogod érezni a fejhallgatót a fejeden a súlyának köszönhetően, amely 380 gramm. A kényelem továbbá biztosított az extrán nagy fülbéléssel és fejpántbéléssel, amelyek átölelik a füledet és fejedet. Képes leszel teljesen a játékra koncentrálni és hihetelen eredményeket elérni.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  OZ500t1
Termékszám:  OZEKHOH80OGN

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15