Oldal frissítése

OZONE EKHO H80

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

OZONE EKHO H80

Tedd fel az OZONE EKHO H80 fejhallgatót, kapcsold be kedvenc számítógépes játékod, és hagyd, hogy a 7.1-es csatornás hangzás magával ragadjon, aminek köszönhetően ténylegesen úgy érzed majd, mintha a csatatér kellős közepén lennél. Még a legszenvedélyesebb játékosok igényeit is kielégíti, mivel ezek a fejhallgatók prémium kategóriás hangzása a fejhallgató génjeibe íródott. Sőt, a fejhallgató térhatású hangzásának köszönhetően mindig tudni fogod, honnan érkezik a támadás, így lesz időd reagálni, legyőzni az ellenfeleid és elérni a várva várt győzelmet.

Legfontosabb jellemzők

  • A fejhallgató lenyűgöző kialakítása, amelyet a világító Origen logó egészít ki
  • A 7.1-es csatornás hangzásnak köszönhetően ellenséged hollétét megbízhatóan meghatározhatod
  • Az 53 mm-es átalakító gondoskodik a precízen kidolgozott hangminőség biztosításáról
  • A praktikus vezérlővel személyre szabhatod a hangkialakítást
  • Könnyű súly (csak 380 gramm), így szinte nem is érzed a fejhallgatót a fejeden
  • A fülpárnák és fejpánt puha bélése kényelmes játékélményt biztosít

Lenyűgöző kinézet, kiváló minőségű, térhatású hangzás

Első pillantásra is megállapítható, hogy a stílusos, ugyanakkor futurisztikus design nem mindennapi látvány. Ezt még jobban alátámasztja a minden fejhallgatón jelenlévő kéken világító Origen logó, és a fejlett technológia, amit a készülék rejt. A részlet gazdag, 7.1-es térhatású hangzás minőségét egy 53 mm-es átalakító biztosítja. Ezzel megbízhatóan meghatározhatod ellenséged búvóhelyének hollétét, és le is leplezheted. Mondataid kristály tisztán fognak csapattársaid fülébe csengeni az érzékeny mikrofonnak köszönhetően. A hangerőszabályzás érdekében a kábelen elhelyeztünk egy kis vezérlőt, amely ugyanolyan színben világít, mint a fejhallgató.

Kényelmes fejhallgató a győzelemhez

Ha több órás is a játék, akkor sem fogod érezni, hogy fejhallgató van rajtad. Ezt segíti a termék könnyű súlya (380 gramm). A teljes kényelemet a puha fejpánt, és az extra nagy fülpárnák garantálják. Így teljesen a játékra tudsz majd koncentrálni, így kivételes eredményeket érhetsz el.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  OZ500t0
Termékszám:  OZEKHOH80

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15