Oldal frissítése

OZONE BLAST OCELOTE WORLD fekete / narancssárga

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

OZONE BLAST OCELOTE WORLD fekete / narancssárga

hihetetlen hang

Kiváló minőségű hang és tökéletes közötti kommunikáció a csapat minden tagja lényeges részét képezik a tökéletes játékélményt. OZONE BLAST fejhallgató kombinálja narancs agresszív kialakítása és fantasztikus hang közvetlenül a fülébe. Támogatása 7.1-es térhatású hangzás egy ígéretet, hogy egy kellemes zenei élmény érdekében. Fejhallgató kialakítás könnyű, kompakt és összecsukható. Ez nagyon fontos, amikor utaznak minden LAN-party. Hála részei egy nagyon tartós fém kiválóan ellenáll az egész eszköz.

legfontosabb jellemzői

  • Támogatása 7.1-es térhatású hangzás
  • Tökéletes hangvisszaadás
  • A kompakt és tartós kialakítás
  • Agresszív tervezés játékosok
  • Kiváló mikrofon
  • USB csatlakozás - Kompatibilis a PC és PS4

praktikus kialakítás

Praktikus összehajtható kialakítás lehetővé teszi a fejhallgató ideális beállítást a fejed. Mindkét kagyló vannak ellátva memória hab, amely biztosítja a kényelmes illeszkedést még hosszú játék. A készülék fel van szerelve egy összecsukható mikrofon, amely praktikus automatikus némítás. Ha a pop-up mikrofon, mikrofon automatikusan kikapcsol. Összecsukva a helyére a mikrofon újra. 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  OZ500n
Termékszám:  OZBLASTOCELOTE

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05