Oldal frissítése

OZONE ALLIANCE CZ

4,7 28 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

OZONE ALLIANCE CZ

Ez a játékosok számára készített RGB háttérvilágítással ellátott billentyűzet a membrán billentyűzetek fejlődésének eredménye. A mechanikus kapcsolók egyik legjobb alternatíváját kínálja a hibrid Cross-Tech kapcsolóknak köszönhetően. Az Ozone Alliance CZ az egyike a legegyszerűbb kivitelű billentyűzeteknek, de a számos fejlett funkciót és hosszú élettartamot tud nyújtani. Ilyen az, hogy tökéletes háttérvilágítást biztosít az összes billentyűnek, játékmódokba kapcsolható vagy makrókat programozhatsz számára, gyakorlatilag az  Ozone Alliance a legjobb darabok közé tartozik.

Az Ozone Alliance CZ billentyűzet legfontosabb jellemzői

  • A gamer billentyűzet RGB háttérvilágítással rendelkezik
  • A játék módok és a speciális makrók közötti váltás képességével
  • Tökéletes anti-ghosting a maximális játékélmény érdekében
  • A Cross-Tech hibrid kapcsolók egyszerű és pontos gombnyomást biztosítanak
  • A billentyűzet cseppálló és túléli a ráömlő folyadékot is

A környezet zajaihoz igazodik

Az Ozone Alliance billentyűzet tökéletesen alkalmazkodik bármely környezethez a nyugodt otthoni környezettől a játéktermek és a versenyek őrületes zsibongásáig. A hangreaktív technológiának köszönhetően a környezeti zaj intenzitását fénysugarak formájában továbbítja, amelyek még a legigényesebb csatákban is veled lesznek. 

Billentyűzet a modern játékosok számára

A modern játékos sok időt tölt a számítógépével. Nem csoda, hogy néha kiönti az italát a billentyűzetre vagy tönkreteszi a billentyűzet gombjait. Ennek az új vízálló Ozone Alliance billentyűzettel vége szakad, mivel ez megakadályozza, hogy a szerkezet beázzon így a nyomógombok károsodását is. Ezenkívül fejlett anti-ghosting technológiát tartalmaz, így a 25 fő játékbillentyű pontosan küldi el a jelet, még akkor is, ha egyszerre több billentyű nyomódik le.

Különleges Cross-Tech kapcsolók

Ennek a billentyűzetnek a használata a klasszikus mechanikus technológia érzését kelti. Pedig nem azok vannak benne. A speciális hibrid kapcsolók gyors reagálásra, egyszerű lenyomásra és tartósságra lettek tervezve, de ezek csak hasonlítanak a mechanikus kapcsolókhoz.

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Billentyűzet típus

Billentyűzet típus Gamer
Típus Hibrid

Elrendezés

Lokalizáció Cseh
Billentyűk típusa Hagyományos (Magas profilú)
Enter billentyű Egysoros
Backspace billentyű Széles
Bal shift billentyű Széles

Billentyűzet felszerelése

Billentyűzet felszerelése Világító gombok, Programozható billentyűk

Szín

Szín Fekete

Méretek

Mélység 2,6 cm (26 mm)

Tömeg

Tömeg 1 150 g
Kód:  OZ505e9
Termékszám:  OZALLIANCECZ

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10