Oldal frissítése

Ozobot világ legkisebb robot SMART - Single Pack

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ozobot világ legkisebb robot SMART - Single Pack

Ozobot egy csodálatos játék, amely szintén az egyik legkisebb programozható robotok a világon. A mindössze két és fél centiméter, így játszhat vele igazán mindenhol, de mérete ellenére hihetetlenül kifinomult és intelligens.

Ők lehet tanulni akár 500 különböző mozgások segítségével tudja mutatni, például tánc mozog a beat kedvenc dal, vagy ha elfogy a tabletta rajzolt labirintus. Azt is letölt egy speciális alkalmazás OzoLuck, OzoPath és OzoGroove operációs rendszerek iOS és az Android, aminek köszönhetően a gyermek fog tanulni készségek fejlesztésére, vegyenek részt a hírszerzés és a képzelet.

A játék ideális azok számára, akik a jövőre gondolni használatát a gyermek a 21. században. Játékosan tanítja nekik az alapokat a kódolás és a programozás, hála színkód nyelv és válaszok. A csomag van egy robot fehér.

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Műszaki adatok:

méretek:
2,54 x 2,54 x 2,54 cm

A csomag tartalma:
1x Ozobot
1x speciális USB-kábel
Felhasználási javaslat
Fedél robot
matricák

Kód:  HRAa3609
Termékszám:  0852636005009

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10