Oldal frissítése

Ozobot - kétoldalas színes filctoll szett

4 090 Ft

Ozobot - kétoldalas színes filctoll szett

Az Ozobot kétoldalas színes filctoll készlet lehetővé teszi, hogy hatékonyan kihasználd az Ozobot robotokban rejlő lehetőségeket. Segítségükkel elkezdheted a kódolást az Ozobottal. Vastag vége vésőheggyel rendelkezik a vonalak rajzolásához és színkódoláshoz, vékony vége pedig finom hegyű a kitöltéshez és az íráshoz. Könnyedén hozhatsz létre utakat, útvesztőket és térképeket. A filctollak moshatóak és nem mérgezőek. Szélességük és hozamuk az Ozobot Evo és a Bit+ érzékelőihez igazodik. A rögzítés könnyen leolvasható, 5 mm széles nyomvonalat hoz létre programozáskor. A fekete vonalakon színes Ozocodes matricákat is használhatsz, vagy átrajzolhatod a kódokat a fekete vonalon.

Ozobot - kétoldalas színes filctollak készlete


Az Ozobot kétoldalas színes filctoll készlet főbb jellemzői

  • A kétoldalas színes jelölőkészlet lehetővé teszi az Ozobot robotokban rejlő lehetőségek hatékony kihasználását.
  • Segítségükkel elkezdheted a kódolást az Ozobot-tal.
  • Vastag vége vésőheggyel rendelkezik a vonalak rajzolásához és színkódoláshoz, vékony vége pedig finom hegyű a kitöltéshez és íráshoz.
  • Az Ozobot filctollak moshatóak és nem mérgezőek
  • Szélességük és hozamuk az Ozobot Evo és a Bit+ érzékelőihez igazodik.
  • A rögzítés könnyen leolvasható, 5 mm széles nyomvonalat hoz létre programozáskor.
  • Lehetőség van színes Ozocodes matricák használatára a fekete vonalakon, vagy a kódok átrajzolására a fekete vonalon.

Hogyan dolgozzunk az Ozobot filctollakkal

Az Ozobot filctollkészlettel történő kódrajzoláshoz fehér papírra, fekete, piros, kék és zöld filctollakra és egy Ozobotra van szükséged. Először állítsd be az Ozobotot, a saját kalibrációs pontodat fekete filccel rajzolhatod meg. Húzz egy fekete vonalat, és mögötte megszakítás nélkül rajzolj színes ozokódokat. Ezután kövesd a fekete vonalat. Az Ozocodes csak egyenes vonalakra helyezhető, ne tegyél kanyarokat vagy éles szögű kanyarokat. Egy kereszteződésben, ahol nincs keresztező ozokód, az Evo robot eldönti, hogy melyik utat válassza.

Ozobot - kétoldalas színes filctollak készlete

Az Ozobot filctoll készlet tippeket kínál rajzoláshoz és íráshoz

Az Ozobot jelölőkészlet segítségével kalibrációs kódot hozhatsz létre a játékfelület közvetlen közelében, miközben egy finom hegyű jelölő is kéznél van. Egyszerűen csak fordítsd meg. A filcek szappannal és meleg vízzel könnyen lemoshatók a bőrről, ha pedig a ruhák koszosak lesznek, meleg vízben, enyhe mosószerrel kimoshatók.

Ozobot - kétoldalas színes filctollak készlete

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 6 éves kortól

Programozás gyerekeknek

Vezérlés Manuálisan
Játék magassága 1,63 cm
Kód:  EAOZb19
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  OZO-30002MRK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20