Oldal frissítése

OXFORD Original Approved Jeans - laza szabás, férfi (fekete, méret: 34)

37 990 Ft

OXFORD Original Approved Jeans - laza szabás, férfi (fekete, méret: 34)

Akár munkába, akár kirándulni mész a motorodon, valószínűleg osztod azt a véleményt, hogy a megfelelő védelem már alapfelszerelés. A férfi OXFORD Original Approved Jeans - laza szabás, férfi (fekete, méret: 34) motoros nadrág nagyszerűen társítja a kényelmet és a védelmet és már első látásra lenyűgöz megjelenésével, amely főleg a Városi stílus kedvelőinek áll jól. Ez a lenyűgöző minőségű motoros nadrág a legnagyobb védelmet adja az esetleges sérülések ellen, amelyet elsősorban a(z) Pamut, Poliamid, Textil és Farmer anyag garantál.

OXFORD Original Approved Jeans - laza szabás, férfi (fekete, méret: 34) - motoros nadrág a kényelem és biztonság kombinációja

Egy igazán jó motoros nadrág nem lehet meg minőségi védelem nélkül, ami esés esetén nélkülözhetetlen. Ezért a(z) OXFORD Original Approved Jeans - laza szabás, férfi (fekete, méret: 34) motoros nadrág térd- és csípővédővel is fel van szerelve. A(z) OXFORD Original Approved Jeans - laza szabás, férfi (fekete, méret: 34) motoros nadrág bármilyen évszakban jól jön. Az már csak hab a tortán, hogy nyugodtan viselheted egész nap , hiszen ugyanolyan kényelmes, mint egy átlagos farmer.

Paraméterek

Anyag

Anyag Pamut, Poliamid, Textil, Farmer

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi
Stílus Városi

Védőfelszerelés

Protektorok helye Derék, Térd

Szezon

Szezon Négyévszakos

Méret

Méret XL

Szín

Szín Fekete
Kód:  Moto21135
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  M110-215-3432

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20