Oldal frissítése

OXFORD nyakvédő Snug Camo,

5 2 értékelés
3 390 Ft

OXFORD nyakvédő Snug Camo,

Az OXFORD Snug Camo egy nyakvédő, amely kitűnő a multifunkcionális használatában. A nyakvédő megtartja a hőt a test azon területein, amelyeken használni fogják. Kényelmes és lélegző anyagból készül, ami nagyon kényelmes viselet. A kiváló szigetelés és a termikus kényelem alsó részén fleece bélést biztosít . Előnye a praktikus és tárolási lehetőség is. Az OXFORDSnug motorkerékpárosoknak készült, de alkalmas minden szabadtéri tevékenységre. Az univerzális méret a nők, férfiak és még gyerekek számára is.

Az OXFORD Snug Camo legfontosabb jellemzői

  • Praktikus nyakvédő nem csak motorkerékpárosok számára
  • Többfunkciós használat, például sál, motorosmaszk, fejpánt, kalap
  • Kényelmes poliészter mikroszálas anyagból készült
  • Fekete fleece béléssel
  • Az OXFORD Snug egy nagyon praktikus és kényelmes tartozék
  • Univerzális méretben
  • Színes kivitel: fehér-szürke-fekete

Többfunkciós használat

Az OXFORD Snug egy nagyon praktikus tartozék, amely nagy termikus kényelmet nyújt neked, mert szélálló. Legnagyobb előnye azonban a többfunkciós használat. A védőt sálként használhatod a nyak védelmére. A csukló vagy a vádli köré is tekerhető. A legnagyobb felhasználási területet kínálja a fej számára, ahol kapucniként, sapkakén, fejpántként vagy gumiszalagként használható . AzOXFORD Snug Camo egyszerűen egy divatos funkcionális tartozék.


Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Csősál
Méret UNI
Szín Fekete, Szürke
Alkalmas Szabadidős, Run, Szabadtéri tevékenységek, Sport
Kód:  Moto07591
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  M167-54

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20