Oldal frissítése

Owlboy - Nintendo Switch

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Owlboy - Nintendo Switch

87%

Kiváló ugráló játék, amely megragad és nem enged el. A játszhatóság folyamatosan fejlődik, így nincs időd unatkozni, remekül néz ki, nagyszerűen játszható, ráadásul még a zenei aláfestése is kitűnő.

Owlboy

A grafika stílusos pixel art formában lett kialakítva, amely a régi időkre emlékeztet.

Owlboy

Platformjáték egyedi párbajokkal.

Owlboy

Kiszámíthatatlan út

A légi kalózok váratlan felbukkanása után egy romokon, növényekkel borított hidakon át vezető út vár rád, váratlan találkozásokkal, jól őrzött titkokkal és egy olyan teherrel, amelyeket senkinek sem kéne hordoznia.

Owlboy

Lenyűgöző kaland

A díjnyertes Owlboy játék Otus, a bagolyfiú megható történetét meséli el, aki megpróbálja végigjárni a baglyok életét. Otus világát rosszindulatú légi kalózok hordái támadták meg, így főhősünket a sors egy lenyűgöző kalandra küldi, amely tele van a gyönyörű égbolttal, rejtélyekkel, szörnyekkel és romokkal. Útja során számos rejtvénnyel is találkozik, amelyek megoldásához a többi bagolyembert is segítségül kell hívnia,  de a kifinomult párbajok során is szüksége lesz rájuk.

Owlboy

A levegő ura

Az Owlboy egy történetes platformjáték, amelyben repülhetsz és felfedezhetsz egy teljesen új világot a felhőkben. Hozd magaddal a barátaidat és vidd őket magaddal, miközben felfedezed az égboltot. Küzd le az akadályokat és a hatalmas ellenségeket korunk egyik legrészletesebb kalandjában.


Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció, Árkád

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, RU, FR, IT
Szinkron EN, DE, FR, IT

PEGI Értékelés

Korhatár 7 éves kortól

Verzió

Platform Nintendo Switch - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Nintendo Switch
Licenc Doboz

Multiplayer

Max. játékosok száma a képernyőn 1

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2019
A kiadás hónapja Március

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  NSW113
Termékszám:  8718591185731

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05