Oldal frissítése

OW Tobuk Lobster 6

Kiegészítők a termékhez

OW Tobuk Lobster 6

Készülj fel a télre most, hogy az első leesett havon tudj síelni. Ezzel a három ujjas kesztyűvel nem fog zavarni sem a szél sem a fagy. Kifejezetten a hidegre lettek kitalálva. Különleges Thinsulate szigeteléssel rendelkezik. Három rétegű softshell membrán garantálja a légellenállást. A maximális kénylemért puha kötött, mandzetta gombbal lehet rögzíteni.

Legfontosabb jellemzői

  • 70 g Thinsulate szigetelés
  • Légellenállás köszönhetően a három rétegű softshell
  • Puha kötött mandzsetta biztosítja a kényelmet

Thinsulate

Thinsulate szigetelés népszerű hideg időben, és azért, mert vékony, könnyű és meleg. Ez az egyik legkönnyebb szintetikus szigetelések a piacon,a hidegben könnyen megfagyhatnak az ujjaink, ezért fontos a hőszigetelés. Továbbá, ez tartja a meleg és párás környezetet. A víz 1% -a viszamarad, így a hő visszatért a kesztyűbe.

Méret:
6

Kód:  SPT3264
Termékszám:  6430044444098

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15