Oldal frissítése

OUTDOORCHEF P-420 E MINICHEF

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

OUTDOORCHEF P-420 E MINICHEF

Ha  szeretné magasabb szintre emelné a grillezésrt, akkor mindenképpen szerezze be az Outdoorchef grillsütőt. Nem csupán jól néz ki és lenyűgözi a barátait, de számos technikai érdekességet is magában rejt. Minichef+ egy elektromos grillsütő kifinomult tervezéssel, mely egyaránt kínál egy asztalt az ételek látványos elkészítéséhez és asztali állvány a stílusos ételeket közvetlenül az asztalra. Nagy grillező felület lehetővé teszi, hogy egyszerre akár 4-6 főnek is szolgálhassunk fel ételt.

Főbb jellemzői

  • Kompakt elektromos grill
  • Egyszerű, modern design
  • Grillező felület átmérője 39,5 cm
  • Állítható kisasztalok
  • 2000 watt
  • 7 fokozatú hőmérséklet szabályozás
  • Gyors összeállítás
  • Méretei 43 × 78 × 53 cm

Kivételesen erőteljes elektromos grill

A grillsütő ereje 2000 W és az EASY REFLECT technológiának köszönhetően elérei a gázgrillek nyújtotta teljesítményt. A technológia alapja a pontos hőmérséklet eloszlás a grillen belül, ami hozzájárul ahhoz, hogy mindig a megfelelő hőmérsékleten legyen az ételek elkészítéséhez. A hőmérséklet a hét fokozatú szabályzó segítségével állítható.

Kényelmes grillezés

Minichef + maximális kényelmet biztosít a használója számára az igényes kivitelezésnek, a pontos tervezésnek és a felhasznált anyagoknak hála. A kényelem biztosítása érdekében továbbá két kisasztal helyezkedik el a grillsütő oldalán, melyre minden szükséges eszköz elhelyezhető, de ha zavarja, akkor könnyen le is csukhatja őket. Minőségi anyagok, melyekből a grillsütő készült, lehetővé teszik az egyszerű karbantartást.

 

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, USA, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Grill típusa

Működési elv Elektromos
Grill típusa Kerti, Asztali

Anyag

Grillezőfelület anyaga Kerámia, Acél, Zománc
Grill anyaga Fém

Grillfelület méretei

Grillfelület átmérője 39,5 cm
Grillfelület szélessége 39,5 cm
Grillfelület mélysége 39,5 cm

Grill méretei

Grill magassága 78 cm
Grill szélessége 53 cm
Grill mélysége 43 cm

Tömeg

Súly 12 kg

Felszereltség

Felszereltség Csepptálca, Lehajtható felület, Hőmérő, Kivehető rács

További tulajdonságok

Mosogatógépben mosható Nem
Kód:  PROGR006
Termékszám:  7611984015381

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15