Oldal frissítése

Outdoor Tech OT1351 Buckshot zöld

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Outdoor Tech OT1351 Buckshot zöld

Sétálni szeretnél, vagy biciklizni de nem akarsz lemondani a kedvenc zenéidről? Akkor válaszd az OT1351 Buckshot Outdoor Tech vezeték nélküli hangszórót. A számos érdekes technológiai elemen felül szokatlanul robusztus kialakítása az IPX5 szabvány szerint ellenáll a víznek és a pornak. 

Legfontosabb jellemzői

  • Vezeték nélküli hangszóró, ellenáll a mechanikai sérüléseknek
  • Tökéletes útitárs, akár 10 órán át játssza zenéidet
  • Bluetooth technológia
  • Kényelmes vezérlőgombok a hangszórón
  • A melléklet gumi tartóval a bicikli kormányán is rögzítheted
  • Beépített telefonos funkció
  • Praktikus akkumulátorként és zseblámpaként is működik

Ötletes felhasználás

A Buckshot gondoskodik kedvenc dalaid lejátszásáról. Bluetooth segítségével párosítsd egyszerűen mobiloddal és már indulhatsz is. Egyik nagy előnye a csomagban található gumi tartó, amellyel a hangszórót biztonságosan rögzítheted a kerékpár kormányára, de a babakocsi fogantyúján vagy a turistaboton is megtalálja a helyét.

Kisegít a bajban

Ha hosszú időt töltesz a szabadban, akkor hasznos lehet egy beépített áramforrás. A töltőkábellel feltöltheted az iPhone akkumulátorát vagy használd a három világító funkció (zseblámpa, lámpa, villogó) egyikét és ez az ügyes készülék megmutatja neked a helyes utat.

 

Kód:  OUT002a
Termékszám:  OT OT1351-AG

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05