Oldal frissítése

Oukitel WP35 8GB/256GB Brown

Előrendelési ár
134 990 Ft

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


Oukitel WP35 8GB/256GB Brown

Ez a fejlett Oukitel mobiltelefon része az okostelefonok táborának érintőképernyővel. Képes leszel vele szörfözni a neten, illetve fotókat és videókat készíteni. három kamera segítségével, ezenkívül használhatod játékok vagy egyéb hasznos alkalmazások letöltésére is. A mobiltelefon 6,6" -es képernyővel van ellátva, melyet örömmel fogadnak a nagy telefonok rajongói. Belül dual SIM + memóriakártya kártya konfiguráció számára van előkészítve a hely. A folyamatok problémamentes működtetéséről 8 magos MediaTek Dimensity 6100+ processzor gondoskodik. 8 GB rendszermemóriával rendelkezik. A fájlok, fotók és videók megőrzésére 256GB integrált memória áll rendelkezésre. A nagy játékosok és a szenvedélyes fotósok is örülnek majd ekkora memóriának. Az elégséges energiát a tartós, 11000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Érdemes megemlíteni az olyan népszerű csatlakozókat, mint USB-C. Ez a mobiltelefon vízálló, ezáltal nem érhetnek váratlan meglepetések a mindennapi igénybevétel során. IP68 és IP69K mértékű védelmi fokozattal rendelkezik. Ez a fejlett Oukitel okostelefon 2024 óta van forgalomban.

Oukitel WP35 8GB/256GB Brown okostelefon lényeges paraméterei

  • Ezen Oukitel okostelefon 6,6" méretű kijelzővel rendelkezik
  • A rendszer folyamatos működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB RAM-mal rendelkezik
  • A szükséges energiát a tartós, 11000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Olyan népszerű csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C
  • Szerkezete vízálló az IP68 és IP69K szabvány értelmében
  • A fő hátlapi kamera felbontása 64 Mpx
  • A készülék hátsó oldalán 3 kameralencse található
  • A mobiltelefon IPS 6,6"méretű kijelzővel rendelkezik
  • A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 60Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további népszerű funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass
  • A kijelző 450 Nits fényerőt képes elérni
  • Az elsődleges funkciókat a fejlett Android 14 operációs rendszer működteti
  • A fájlok, fotók és videók számára 256 GB belső tárhely biztosított
  • Az integrált memóriát módunkban áll bővíteni Micro SD, Micro SDXC és Micro SDHC típusú és 2048 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Támogatott hálózati szolgáltatások: 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G)
  • A szükséges energiát a tartós, 11000 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: Mali G57 MC2

Eme Oukitel telefonnak a kijelzőjét öröm nézni

Örömtelivé válik minden perc, amit ezzel a csodás Oukitel telefonnal töltünk el, mivel 6,6" IPS típusú kijelzője, mely Full HD 2408 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat megjelenítésére képes. A telefon gyárilag Gorilla Glass üveggel rendelkezik, amely védelmet nyújt a karcolások és egyéb mechanikus sérülések ellen. A kijelző jobb olvashatósága érdekében növelni kell annak fényerejét. Eme Oukitel mobiltelefon 450 Nits mértékű fényerővel funkcionál.

Készíts lélegzetelállító képeket a fontos pillanatokról

A telefonnal történő fotózás elengedhetetlen része a három hátsó kamera. Ez a kiemelkedő Oukitel mobiltelefon fel van szerelve 64Mpx felbontású hátsó kamerával, 2Mpx-es makró objektívvel és 8Mpx-es éjjellátóval. A makrókamerával kiváló közeli képeket készíthetünk például virágokról, rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózás lényege a részletgazdag megjelenítés, és az általában nem megfigyelhető apró struktúrák feltárása. Ezzel a lenyűgöző Oukitel okostelefonnal 2048 × 1080 (2K) maximális felbontásban készíthetünk videókat. Ha gyenge fényviszonyok között készítünk képeket, a vaku segítségünkre lesz.

Nem hagy cserben a telefon akkumulátora

Eme Oukitel mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 11000 mAh, biztosítja a két vagy több napos készenlétet. Ellátták gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 18 W. A töltésére USB-C konnektor használható.

Eme Oukitel okostelefon kiemelkedő teljesítményt nyújt

A modern Oukitel mobiltelefon elsődleges funkcióit a fejlett Android operációs rendszer látja el, melynek verziója Android 14,. Az Android nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálájáról ismert. A hab a tortán az olyan hozzáadott mobil szolgáltatás, mint a népszerű Google Mobile Services, amellyel további szolgáltatásokhoz kapunk hozzáférést, mint például a keresések, zenék, térképek, fotók és így tovább. 8 GB rendszermemóriával van ellátva, amely képes kezelni akár a 3D-s játékokat vagy a virtuális valóságot. Fotóink és videóink, illetve fájljaink megőrzésére 256 GB belső tárhely van biztosítva, amely még a számítógépekkel is felveszi a versenyt, így gond nélkül tárolhatjuk a nagy mennyiségű adatot, akár 4K videókat is. Abban az esetben, ha a telefon memóriája nem elegendő lehetséges azt bővíteni egy 2048 GB kapacitású Micro SD, Micro SDXC és Micro SDHC memóriakártyával.

Eme Oukitel okostelefon több féle kommunikációs lehetőséget kínál

Érdemes megemlíteni az olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokat, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, GSM és GLONASS. Az NFC (Near Field Communication) lehetővé teszi az eszközök közötti rövid távolságú érintésmentes kommunikációt, ami általában maximum 10 cm. Ezután nem kell elővenned a hitelkártyád, csak érintsd oda a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően könnyedén élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia lehetővé teszi, hogy egyszerűen csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ami megkönnyíti a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jelek használatával azonosítja a föld felszínén található eszközök helyzetét Ez a rendszer biztosítja a mobiltelefonok számára a pontos helymeghatározást, amely hasznos ahhoz, hogy tudjunk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni.

Élvezd a korlátlan szórakozást és kommunikációt

A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését biztosítja a gyors 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G) adatszolgáltatás, így könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy kezdeményezhetünk videóhívásokat.

A praktikus hozzáadott funkcióknak mindig örülünk

Használd ki az élet minden percét a népszerű Oukitel mobiltelefonnal. A szöveges üzeneteknél gazdagabb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az OTG funkció elérhető az okostelefonon, amellyel lehetséges további hardvereket csatlakoztatni hozzá, mint például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót. A telefon közelségszenzorja érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel) és tok

Méretei:

172,2 × 81 × 15,3 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

360 g

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője 6,6"
Kijelző felbontása 2408 × 1080
Operációs rendszer Android
Kártya konfiguráció Dual SIM + memóriakártya
SD-kártyahely Igen
Hátlapi kamera felbontása 64 Mpx
Előlapi kamera felbontása 32 Mpx
Megjelenés éve 2024

Funkciók

Tulajdonságok Gyorstöltés, MMS támogatás, OTG

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős
Védettség Vízálló
Védelmi fokozat IP68, IP69K
Gorilla Glass verziója 5
Magasság 172,2 mm
Szélesség 81 mm
Mélység 15,3 mm
Súly 360 g
Szín Barna

Kijelző

Kijelző mérete 6,6 " (16,76 cm)
Kijelző típusa IPS
Kijelző tulajdonságai Gorilla Glass
Kijelző képfrissítési gyakorisága 60 Hz
Kijelző pixelsűrűség 400 PPI
Kijelző fényereje 450 Nits
Előlapi kamerasziget formája Csepp

Fényképezőgép

Fényképezőgép típusa Makro, Éjjellátás
Hátlapi kamerák száma 3 ×
Előlapi kamerák száma 1 ×
Hátlapi (fő) kamera felbontása 64 Mpx
Makró kamera felbontása 2 Mpx
Makró kamera rekesznyílása f/2,2
Éjjellátó felbontása 8 Mpx
Éjjellátó fényereje f/2
Előlapi kamera felbontása 32 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2,2
Maximum videó felbontás 2048 × 1080 (2K)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 1080p (Full HD) 30fps
Kamera funkciói Vaku

Töltés és akkumulátor üzemidő

Töltési teljesítmény 18 W
Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 8 GB
Belső memória 256 GB
Memóriakártya típusa Micro SD, Micro SDXC, Micro SDHC
Maximum memóriakártya kapacitás 2 048 GB
Processzor címke MediaTek
Processzormagok száma 8 ×
Processzor frekvencia 2,2 GHz (2 200 MHz)
Processzor típusa MediaTek Dimensity 6100+
Grafikus gyorsító Mali G57 MC2

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, GLONASS
Támogatott hálózati típus 5G, LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus Nano SIM
Bluetooth hatótávolság 5.2

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók USB-C
Érzékelők Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban Töltő (adapter kábellel), Tok

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 14

Telefon márka/model

Telefonmárka Oukitel
Kód:  OUK141b1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  OUK141b1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20