Oldal frissítése

Osram DULUX SUPERSTAR 14W E27

Osram DULUX SUPERSTAR 14W E27

A Dulux Superstar fénycső egy nem szabályozható, modern, kompakt. energiatakarékos, matt felületű, klasszikus energiatakarékos izzó alakú égő. Kellemes, meleg fehér, kényelmes, káprázásmentes fényt biztosít, amely nagyon hasonlít a hagyományos izzók fényére (fényszín szám = 825). 
Alacsony fogyasztás mellett a fényáram egyenértékű egy hagyományos, 64 W-os izzó teljesítményével.A klasszikus izzókhoz képest akár 80% -kal alacsonyabb az energiafogyasztása valamint extrém tartóssága miatt is
rendkívül kifizetődő, biztos befektetés lesz. 
Az energiatakarékos izzót általános használatra tervezték, kiváló megoldás háztartási és ipari környezetben, ahol gyors fényre van szükség. Az izzó millió be- és kikapcsolást bír ki, ez a tulajdonság mindenekelőtt folyosói és lépcsőházi használatra teszi alkalmassá.Kültéren csak zárt és jól szellőző lámpatestekben ajánlatos használni. 
Méret:
45 x 126 mm

 

Paraméterek

Energiacímke

Élettartam 19 607,85 óra

Színhőmérséklet

Csomag

Darabszám a csomagban 1 db

Tápfeszültség

Bemeneti feszültség 230 V

Világítás

Fényáram 800 lm

Típus és forma

Izzó típusa Energiatakarékos
Forma Izzócső

Méret

Átmérő 45 mm
Hossz 126 mm

Fényáram

Fényáram 800 lm

Fogyasztás

Kód:  EAO2287z1
Termékszám:  4050300946245
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15