Oldal frissítése

Osprey Stratos 26 Cetacean Blue

61 090 Ft

Osprey Stratos 26 Cetacean Blue

A dizájnos Osprey férfi túrahátizsák kifejezetten szabadtéri tevékenységekhez, például túrázáshoz, kiránduláshoz és kempingezéshez készült. Hatékony segítője lesz a szabadtéri kalandoknak, de kiváló választás mindennapi használatra is, és még sporttevékenységekhez is jól jöhet. Az elegáns Osprey outdoor hátizsák, amelyben a stílusos kék szín dominál, nemcsak az esztétikus megjelenésével, hanem kiváló minőségű kivitelezésével és kiemelkedő kényelmével is felhívja magára a figyelmet. Az optimálisan formált hátrész és a kényelmes pántok gondoskodnak a tökéletes illeszkedésről és a kényelmes viseletről.

Túrahátizsák Osprey Stratos 26 Cetacean Blue ...
Túrahátizsák Osprey Stratos 26 Cetacean Blue ...

Eme Osprey Stratos 26 Cetacean Blue túrazsák fontosabb jellemzői

  • A modern Osprey túrahátizsák garantálja az összes felszerelésed biztonságos tárolását
  • A légáteresztő hátfalnak köszönhetően a levegő könnyen áramlik
  • Megerősített aljjal érkezik
  • Egy esővédő huzat is megtalálható a csomagban
  • Hasznos eszköz az integrált síp is
  • A túrahátizsák nagyszerű kiegészítője a kulacs számára kialakított zseb is
  • Tömege 1,3 kg
  • Űrtartalma 26 l

Tökéletes formatervezés és kivitelezés

A stílusos Osprey túrahátizsák minőségi kivitelezésének és átgondolt tervezésének köszönhetően kényelmes viselet lesz. Tömege 1,3 kg, ez csökkenti a teljes terhelést és javítja a hordozási kényelmet. Továbbá olyan felszereltséggel is ellátták, mint a nagyon praktikus állítható hevederek, mellheveder és hurok botokhoz és jégcsákányhoz. A hátrész szellőzőcsatornákkal van ellátva, amelyek lehetővé teszik a levegő áramlását és szárazon tartják a hátat. Megerősített aljjal rendelkezik, amely garantálja a stabil helyzetét a padlón, így a benne lévő tárgyak könnyen tárolhatók és elővehetők, továbbá védelmet nyújt a benne lévő tárgyaknak is, ha azok hirtelen a földre esnének. A csomagnak része egy esővédő huzat is, így az eső sem jelent majd problémát. Kültéri tevékenységekhez hasznos lehet a síp, amelyet a túrahátizsákon találsz. Mindenki jól tudja, hogy mennyire sokat kell inni a hőségben. A túrahátizsák szerves része egy zseb, amit víztartály elhelyezésére alakítottak ki.

Túrahátizsák Osprey Stratos 26 Cetacean Blue ...

Méretek:

70 × 36 × 25 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Szín

Szín Kék

Rendeltetés

Típus Férfi

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Férfi/fiú

Használat

Használat Túrázáshoz, Utazáshoz
Sporttevékenységek Túrázás

Felszerelés

Hozzáférés Fentről
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz
Tulajdonságok és felszereltség Légáteresztő hátsó fal, Síp, Integrált hátizsák esővédő, Kemény alj, Kulaccsal kompatibilis, Felső fedél

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 70 cm
Szélesség 36 cm
Hosszúság/mélység 25 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 26 l

Tömeg

Tömeg 1,3 kg

Design

Szín Kék
Kód:  SPTosp842
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  843820132458

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05