Oldal frissítése

Osprey Sportlite 25 Dark Charcoal Grey S/M

Változat
Méretváltozat
S/M
49 890 Ft

Osprey Sportlite 25 Dark Charcoal Grey S/M

A kiváló minőségű Osprey túrazsák megtervezésénél a hangsúlyt olyan szabadtéri tevékenységekre helyezték, mint a túrázás, a kirándulás és a kempingezés. Praktikus segítő lesz a kalandos természetjáráshoz, de mindennapi használatra is remek választás, sőt, sporttevékenységekhez is jól jöhet. A kiváló minőségű Osprey outdoor hátizsák, amelyben a stílusos szürke szín dominál, nem pusztán a szemet gyönyörködtető dizájnjával, hanem kiváló minőségű kivitelezésével és kényelmes viseletével is kiemelkedik. Az anatómiailag formált hátnak és pántoknak köszönhetően tökéletes illeszkedést és kiváló kényelmet biztosít.

Túrahátizsák Osprey Sportlite 25 Dark Charcoal Grey S/M ...
Túrahátizsák Osprey Sportlite 25 Dark Charcoal Grey S/M ...

Az elegáns Osprey Sportlite 25 Dark Charcoal Grey S/M túrazsák legfontosabb jellemzői

  • A kitűnő minőségű Osprey túrazsák az összes felszerelés biztonságos tárolását biztosítja
  • Az anatómiailag formált hátnak és pántoknak köszönhetően kivételesen kényelmes viseletet nyújt
  • A légáteresztő hátfal biztosítja a folyamatos légáramlást
  • Megerősített aljjal rendelkezik
  • A beépített síp is hasznodra válhat
  • A túrahátizsák nagyszerű kiegészítője a kulacs számára kialakított zseb is
  • A túrahátizsák anyaga nejlon
  • Újrahasznosított anyagok felhasználásával készült
  • Dolgaid elrendezését megkönnyíti az előnyös oldalzsebek és felső zseb
  • Tömege 0,8 kg
  • Űrtartalma 25 l

Tökéletes tervezés és kivitelezés

Az előnyös Osprey túrahátizsák kiváló konstrukciójának és aprólékos kidolgozottságának köszönhetően kényelmes viselet lesz. Tömege 0,8 kg, ami kisebb megterhelést és nagyobb kényelmet jelent viselése közben. Továbbá olyan felszereltséggel is rendelkezik, mint a rendkívül praktikus állítható hevederek, mellheveder, derékheveder, párnázott pántok, akasztó szíj, anatómiailag formázott hevederek, hurok botokhoz és jégcsákányhoz és levehető szíj. A hátrész szellőzőcsatornákkal van ellátva, amelyek biztosítják a légcserét és megakadályozzák a nedvesség visszatartását. Az alja szintén megerősített, ami garantálja, hogy stabilan álljon a padlón, így könnyebben tárolhatók és rendezhetők benne a szükséges dolgok, továbbá védelmet nyújt a benne lévő tárgyaknak is, ha azok váratlanul a padlóra esnek. Krízishelyzetekben kapóra jöhet a síp, amely a túrahátizsák részét képezi. A jó teljesítményhez nélkülözhetetlen a megfelelő folyadékfogyasztás. A túrahátizsák szerves része egy zseb, amit víztartály elhelyezésére szántak.

Túrahátizsák Osprey Sportlite 25 Dark Charcoal Grey S/M ...

A stílusos Osprey túrahátizsák megbízható partnered lesz a szabadban

A modern Osprey outdoor hátizsákkal az utazások biztosan kényelmesebbek lesznek. A gondosan válogatott minőségi anyagok hozzájárulnak a hosszú élettartamhoz, a konkrét gyártási anyag nejlon. A túrazsák a maga bíztató 25 l űrtartalmával elegendő helyet biztosít teljes felszerelésed számára. A rekeszek és zsebek hozzájárulnak a táskán belüli rendszerezéshez, ezesetben a hasznos oldalzsebek és felső zseb tesz majd jó szolgálatot. A túrahátizsák fentről nyitható. Holmid biztonságos tárolását cipzár biztosítja. Ez az ízléses Osprey túrahátizsák ideális választás azok számára, akik az esztétika és a praktikum kombinációját keresik.

Méretek:

53 × 30 × 24 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Használat

Használat Túrázáshoz, Városba, Sportoláshoz, Utazáshoz
Sporttevékenységek Túrázás

Felszerelés

Zsebek Oldalzsebek, Felső zseb
Hozzáférés Fentről
Bekapcsolás Cipzár
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Derékheveder, Párnázott pántok, Akasztó szíj, Anatómiailag formázott hevederek, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz, Levehető szíj
Tulajdonságok és felszereltség Anatómiailag formált hátrész, Légáteresztő hátsó fal, Síp, Kemény alj, Kulaccsal kompatibilis

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 53 cm
Szélesség 30 cm
Hosszúság/mélység 24 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 25 l

Tömeg

Tömeg 0,8 kg

Design

Szín Szürke
Motívum Motívum nélkül

Anyag

Anyag Nejlon

Karbantartás

Karbantartás Újrahasznosított anyagból készült

Méretváltozat

Méretváltozat S/M
Kód:  SPTosp810
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  843820136395

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20