Oldal frissítése

Osprey Sirrus 34 succulent green

5 2 értékelés
67 890 Ft

Osprey Sirrus 34 succulent green

A praktikus Osprey női túrahátizsák megtervezésénél a hangsúlyt olyan szabadtéri tevékenységekre helyezték, mint a túrázás, a kirándulás és a kempingezés. Hatékony kiegészítője lesz a kalandos kirándulásoknak, de a mindennapokban történő használatra is nagyszerű alternatíva, és még sportolásra is használhatod. Ezen Osprey outdoor hátizsák, amelyben a modern zöld szín dominál, nem pusztán a szemet gyönyörködtető dizájnjával, hanem kiváló minőségű kivitelezésével és kényelmes viseletével is kiemelkedik. Az ideálisan kialakított hát és a kényelmes pántok garantálják, hogy jól ül majd a hátadon, és nagyon kényelmes viselet lesz.

Túrahátizsák Osprey Sirrus 34 succulent green ...
Túrahátizsák Osprey Sirrus 34 succulent green ...

A stílusos Osprey Sirrus 34 succulent green túrahátizsák legfontosabb paraméterei

  • A hasznos Osprey túrahátizsák az összes felszerelés biztonságos tárolását szolgálja
  • A légáteresztő hátfal biztosítja a légáramlást
  • Megerősített aljjal készül
  • Tartalmaz egy esővédő huzatot a táska számára
  • A síp jól jöhet a terepen válsághelyzet esetén
  • Egy kulacs elhelyezésére szánt zseb is a túrahátizsák részét képezi
  • Tömege: 1,4 kg
  • Űrtartalma 34 l

Tökéletes kivitelezés és design

A hasznos Osprey túrahátizsák minőségi kivitelezésének és kifinomult kialakításának köszönhetően kényelmes viselet lesz. Tömege 1,4 kg, ezért azt az előnyt nyújtja, hogy csökkenti a teljes terhelést és javítja a hordozási kényelmet. Továbbá olyan felszereltséggel is ellátták, mint a nagyon praktikus állítható hevederek, mellheveder, derékheveder és hurok botokhoz és jégcsákányhoz. A hátizsák hátrésze szellőzőcsatornákkal van ellátva, hogy biztosítsa a légáramlást és megőrizze a hát szárazságát. Megerősített alja van, ami garantálja a stabil helyzetét a talajon, megkönnyítve a tárolást és a benne lévő dolgok keresését, valamint védelmet nyújt a benne lévő tárgyaknak is, ha azok hirtelen a földre esnek. Tartalmaz egy esővédőt a táska számára, így egy váratlan felhőszakadás sem jelenthet akadályt. Krízishelyzetben hasznos lehet a síp, amit a túrahátizsákon találsz. A megfelelő folyadékbevitel nélkülözhetetlen a hatékony teljesítményhez. A túrahátizsák felszereltségének része egy zseb, amit víztartály elhelyezésére szántak.

Túrahátizsák Osprey Sirrus 34 succulent green ...

Méretek:

57 × 36 × 27 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Szín

Szín Zöld

Rendeltetés

Típus Női

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Női/lány

Használat

Használat Túrázáshoz, Utazáshoz
Sporttevékenységek Túrázás

Felszerelés

Hozzáférés Fentről
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Derékheveder, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz
Tulajdonságok és felszereltség Légáteresztő hátsó fal, Síp, Integrált hátizsák esővédő, Kemény alj, Kulaccsal kompatibilis

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 57 cm
Szélesség 36 cm
Hosszúság/mélység 27 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 34 l

Tömeg

Tömeg 1,4 kg

Design

Szín Zöld
Kód:  SPTosp728
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  843820137828

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20