Oldal frissítése

Osprey Sirrus 26 Tunnel Vision Grey

52 790 Ft

Osprey Sirrus 26 Tunnel Vision Grey

Ezen Osprey női túrahátizsák kifejezetten túrázáshoz és szabadtéri aktivitásokhoz készült. Megfelelő társ lesz a természetközeli expedíciókhoz, de mindennapi használatra is kiváló alternatíva, és még sportoláshoz is használhatod. A kiváló minőségű Osprey outdoor hátizsák, amelyben a mutatós szürke szín uralkodik, nemcsak a lenyűgöző megjelenésével, hanem kiváló minőségű kivitelezésével és rendkívüli kényelmével is kiemelkedik. Az ideálisan kialakított hát és a kényelmes pántok biztosítják, hogy jól üljön a hátadon, és nagyon kényelmes viselet legyen.

Túrahátizsák Osprey Sirrus 26 Tunnel Vision Grey ...
Túrahátizsák Osprey Sirrus 26 Tunnel Vision Grey ...

A dizájnos Osprey Sirrus 26 Tunnel Vision Grey túrahátizsák legfontosabb jellemzői

  • A stílusos Osprey túrahátizsák garantálja az összes felszerelésed biztonságos tárolását
  • A légáteresztő hátfal garantálja a jó légáramlást
  • Megerősített aljjal rendelkezik
  • A felszerelés tartalmaz egy esővédőt a táska számára
  • Hasznos eszköz az integrált síp is
  • A kulacs számára kialakított zseb elengedhetetlen része a túrahátizsáknak
  • Tömege: 1,2 kg
  • Űrtartalma: 26 l

Tökéletes megmunkálás és szerkezet

A célszerű Osprey túrahátizsák minőségi kivitelezésének és átgondolt tervezésének köszönhetően kellemes viseletet garantál. Tömege csupán 1,2 kg, ami jelentős előnyt jelent, és biztosítja a teljes terhelés csökkentését és a viselési kényelmet. Valamint olyan felszereltséggel is rendelkezik, mint a rendkívül hasznos állítható hevederek, mellheveder és hurok botokhoz és jégcsákányhoz. A hátrész szellőzőcsatornákkal van ellátva, amelyek lehetővé teszik a légcserét és szárazon tartják a hátat. Az alját is megerősítették, így biztosítva a stabil alapot a padlón, ami lehetővé teszi a szükséges dolgok könnyebb tárolását és rendezését a túrahátizsákban, valamint védelmet nyújt a benne lévő tárgyaknak is, ha azok hirtelen a földre esnek. Tartalmaz egy esővédőt a táska számára, így egy váratlan felhőszakadás sem jelenthet akadályt. Krízishelyzetekben felbecsülhetetlen értékű eszközzé válhat a túrahátizsákon található síp. Mindenki tisztában van azzal, hogy mennyire fontos az ivási rend fenntartása. A túrahátizsák szerves része egy víztartály elhelyezésére szánt zseb.

Túrahátizsák Osprey Sirrus 26 Tunnel Vision Grey ...

Méretek:

65 × 36 × 25 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Szín

Szín Szürke

Rendeltetés

Típus Női

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Női/lány

Használat

Használat Túrázáshoz, Utazáshoz
Sporttevékenységek Túrázás

Felszerelés

Hozzáférés Fentről
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz
Tulajdonságok és felszereltség Légáteresztő hátsó fal, Síp, Integrált hátizsák esővédő, Kemény alj, Kulaccsal kompatibilis, Felső fedél

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 65 cm
Szélesség 36 cm
Hosszúság/mélység 25 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 26 l

Tömeg

Tömeg 1,2 kg

Design

Szín Szürke
Kód:  SPTosp843
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  843820136272

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15