Oldal frissítése

Osprey Escapist 30 Black

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Osprey Escapist 30 Black

A célszerű Osprey túrahátizsák kifejezetten túrázáshoz és szabadtéri tevékenységekhez készült. Hasznos kiegészítő lesz a kalandos szabadtéri kiruccanásokhoz, de mindennapi használatra is nagyszerű választás, sőt, sportoláshoz is hasznát veheted. A megbízható Osprey outdoor hátizsák, amelyben a modern fekete szín dominál, nemcsak gyönyörű formatervezésével, hanem átlagon felüli minőségével és kényelmével is kitűnik. Az ideálisan megtervezett hátrész és a kényelmes pántok együttesen biztosítják a tökéletes illeszkedést és a kényelmes viseletet.

Túrahátizsák Osprey Escapist 30 Black ...
Túrahátizsák Osprey Escapist 30 Black ...

Az elegáns Osprey Escapist 30 Black túrahátizsák lényeges paraméterei

  • A kiváló minőségű Osprey túrahátizsák lehetővé teszi az összes felszerelés biztonságos szállítását
  • A légáteresztő hátfal lehetővé teszi a légáramlást
  • A csomag tartalmaz egy esővédő huzatot a táskának
  • A síp jól jöhet válsághelyzet esetén a terepen
  • A túrahátizsák egyik rendkívül hasznos adottsága a kulacs számára kialakított zseb
  • Tömege: 1,2 kg

Praktikus kivitelezés és minőségi szerkezet

A stílusos Osprey túrahátizsák kiváló konstrukciójának és jól kidolgozott részleteinek köszönhetően kényelmes viselet lesz. Tömege mindössze 1,2 kg, ami hozzájárul a kisebb megterheléshez és a nagyobb viselési kényelemhez. Valamint olyan felszereltséggel is ellátták, mint a nagyon hasznos állítható hevederek és mellheveder. A hátrészt úgy tervezték, hogy jó légáramlást biztosítson a hátizsák háta és a viselője háta között. Tartalmaz egy esővédőt a táska számára, így a váratlan eső sem jelenthet akadályt. Vészhelyzet esetén kapóra jöhet a síp, amit a túrahátizsákon találsz. Mindenki tisztában van azzal, hogy mennyire fontos az ivási rend fenntartása. A túrahátizsák szerves része egy víztartály elhelyezésére szánt zseb.

Túrahátizsák Osprey Escapist 30 Black ...

Méretek:

55 × 30 × 29,5 cm (ma × szé × mé)

Kód:  SPTosp886nad
Termékszám:  SPTosp886nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20