Oldal frissítése

Osprey Escapist 20 Tan Concrete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Osprey Escapist 20 Tan Concrete

A modern Osprey túrahátizsák túrázáshoz és különféle szabadtéri tevékenységekhez alkalmas. Megfelelő társ lesz a természetközeli expedíciókhoz, de mindennapi használatra is remek választás, és még sportoláshoz is használhatod. A kitűnő minőségű Osprey outdoor hátizsák, amelyben a stílusos szürke szín uralkodik, nem pusztán a vonzó kialakításával, hanem kiváló minőségű kivitelezésével és rendkívüli kényelmével is kiemelkedő. Az ideálisan kialakított hátrész és a kényelmes pántok biztosítják a tökéletes illeszkedést és a kényelmes viseletet.

Túrahátizsák Osprey Escapist 20 Tan Concrete ...
Túrahátizsák Osprey Escapist 20 Tan Concrete ...

A megbízható Osprey Escapist 20 Tan Concrete túrazsák legfontosabb tulajdonságai

  • A kiváló minőségű Osprey túrahátizsák az összes felszerelés biztonságos tárolására szolgál
  • Tartalmaz egy esővédő huzatot a táska számára
  • A túrahátizsák nagyszerű kiegészítője a kulacs számára kialakított zseb is
  • A túrahátizsák gyártási anyaga nejlon
  • Holmid rendszerezését megkönnyíti az előnyös elülső zseb, üvegtartó zseb és szemüvegzseb
  • Tömege: 1 kg

Praktikus kivitelezés és minőségi konstrukció

A praktikus Osprey túrazsák kiváló konstrukciójának és aprólékosan kidolgozott részleteinek köszönhetően kényelmes viselet lesz. Tömege csupán 1 kg, ez csökkenti a teljes terhelést és javítja a hordozási kényelmet. Valamint olyan felszereltséggel is ellátták, mint a nagyon hasznos állítható hevederek, mellheveder, derékheveder és párnázott pántok. A csomagnak része egy esővédő huzat is, így egy hirtelen jött zápor sem jelent majd problémát. A megfelelő folyadékbevitel nélkülözhetetlen a hatékony teljesítményhez. A túrahátizsák szerves része egy zseb, amit víztartály elhelyezésére szántak.

Túrahátizsák Osprey Escapist 20 Tan Concrete ...
Túrahátizsák Osprey Escapist 20 Tan Concrete ...

A célszerű Osprey túrahátizsák megbízható társad lesz a szabadban

A hasznos Osprey outdoor hátizsákkal az utazások garantáltan kényelmesebbé válnak. A gondosan kiválasztott minőségi anyagok biztosítják a nagy tartósságot, a konkrét gyártási anyag nejlon. Zsebek és rekeszek egyszerűsítik az áttekinthetőséget, ezesetben a célszerű elülső zseb, üvegtartó zseb és szemüvegzseb tesz majd jó szolgálatot. A túrazsák fentről nyitható. A dolgok biztonságos tárolását cipzár garantálja. Ez a trendi Osprey túrahátizsák a modern megjelenés és a megbízhatóság kombinációját nyújtja a kalandos expedíciókhoz.

Méretek:

55 × 27 × 19 cm (ma × szé × mé)

Kód:  SPTosp879nad
Termékszám:  SPTosp879nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05