Oldal frissítése

Osprey Eja 38 moonglade grey WS

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Osprey Eja 38 moonglade grey WS


Nem számít, mit tervezel, ez a hátizsák a tökéletes választás lesz számodra fantáziadús tervezésének, praktikus tulajdonságainak és ergonomikus kialakításának köszönhetően. A hátizsák szürke színe csak hab a tortán. A hátizsák egyik legfontosabb előnye, hogy ellenáll az esőnek, ennek köszönhetően minden száraz marad benne. A tolvajoktól biztonságban tudhatod értékeid vagy dokumentumaid a rejtet zsebnek köszönhetően. A hátizsák belső részének összenyomásával beállíthatod a fő rekesz térfogatát, miközben lehetőséged nyílik az opcionális kiegészítők csatlakoztatására. Hosszabb utazásoknál különös kényelmet nyújt az ágyék pánt és az állítható mellkasheveder, amely a hátizsák tartalmának tömegét az összes hátizom között oszlatja el. Ha vészjelzést kell küldened, vagy társaiddal szeretnél kommunikálni, akkor a hátizsák részét képező síp hasznos lehet számodra. Palackod számára kijelölt zseb áll rendelkezésre. A kifinomult hátsó párnázott rész kialakítása jó szellőzést biztosít hátadnak.

Az Osprey Eja 38 moonglade grey WS hátizsák legfontosabb paraméterei

  • Hátizsék nőknek tervezve
  • Teljes védelem a tárolt holmik számára a rossz időjárás ellen
  • Értékelni fogod, hogy az Osprey Eja 38 moonglade grey hátizsák csak minimálisan terheli meg hátad, hiszen csupán 1130 g tömegű.
  • A 35 literes térfogatú hátizsákban bármi elfér amire szükséged van, amelyhez a hátizsák belsejének átgondolt elválasztása is hozzájárul
  • Anatómiai kialakítású hát rész

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Tömeg

Tömeg 1,13 kg

Használat

Használat Túrázáshoz

Felszerelés

Zsebek Üvegtartó zseb, Értékmegőrző zseb
Hozzáférés Előlről
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Derékheveder, Hurok a tartozékok felerősítéséhez, Összehúzó heveder
Tulajdonságok és felszereltség Anatómiailag formált hátrész, Légáteresztő hátsó fal, Vízálló kivitel, Merevített hátrész, Síp, Víztartállyal kompatibilis, Felső fedél

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 73 cm
Szélesség 40 cm
Hosszúság/mélység 29 cm

Rendeltetés

Típus Női
Kód:  SPTosprey42

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10