Oldal frissítése

Osprey Aether 65 II deep water blue L/XL

4,5 2 értékelés
Változat
Méretváltozat
S/M L/XL
101 990 Ft

Osprey Aether 65 II deep water blue L/XL

A modern Osprey túrahátizsák kifejezetten túrázáshoz és szabadtéri tevékenységekhez készült. Hatékony kiegészítője lesz a kalandos kirándulásoknak, de mindennapi használatra is remek választás, és még sporttevékenységekhez is jól jöhet. A hasznos Osprey outdoor hátizsák, amelyben a mutatós kék szín dominál, nem pusztán a vonzó kialakításával, hanem kiváló minőségű kivitelezésével és rendkívüli kényelmével is kiemelkedő. A jól megtervezett hátrész és a kényelmes pántok biztosítják, hogy simán üljön a hátadon, és igazán kényelmes viselet legyen.

Túrahátizsák Osprey Aether 65 II deep water blue L/XL ...

A hasznos Osprey Aether 65 II deep water blue L/XL túrazsák lényeges paraméterei

  • A kiváló minőségű Osprey túrahátizsák elegendő helyet kínál minden felszerelésnek
  • A légáteresztő hátfal biztosítja a légáramlást
  • Tartalmaz egy esővédőt a táskának
  • A beépített síp segít a válsághelyzetekben
  • A túrahátizsák egyik rendkívül hasznos adottsága a kulacs számára kialakított zseb
  • A túrazsák anyaga nejlon
  • Tömege: 2,25 kg
  • Űrtartalma: 65 l

Tökéletes formatervezés és kivitelezés

A megbízható Osprey túrahátizsák minőségi kivitelezésének és átgondolt tervezésének köszönhetően kellemes viseletet garantál. Tömege csupán 2,25 kg, ami kisebb megterhelést és nagyobb kényelmet jelent viselése közben. Továbbá olyan felszereltséggel is ellátták, mint a nagyon praktikus állítható hevederek, mellheveder és hurok botokhoz és jégcsákányhoz. A hátrész szellőzőcsatornákkal van ellátva, amelyek lehetővé teszik a levegő áramlását és szárazon tartják a hátat. A kiegészítők közé tartozik egy esővédő a táska számára, így egy váratlan felhőszakadás sem jelenthet akadályt. Kültéri tevékenységekhez felbecsülhetetlen eszközzé válhat a túrahátizsák részét képző síp. A jó teljesítményhez sok folyadékot kell bevinni. A túrahátizsák szerves része egy víztartály elhelyezésére szánt zseb.

A hasznos Osprey túrazsák megbízható partnered lesz a terepen

A korszerű Osprey outdoor hátizsákkal az utazások határozottan kényelmesebbek lesznek. A nagy tartósságot a minőségi anyagok és a kivitelezés biztosítja, a konkrét gyártási anyaga pedig nejlon. Eme túrahátizsák a maga meggyőző 65 l űrtartalmával lehetővé teszi, hogy kényelmesen tárolj mindent, amire szükséged van. A túrahátizsák fentről nyílik. Ez a trendi Osprey túrahátizsák nemcsak praktikus, hanem tartós kiegészítő is az utazásaidhoz.

Méretek:

80 × 40 × 28 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Használat

Használat Túrázáshoz, Sportoláshoz
Sporttevékenységek Túrázás

Felszerelés

Hozzáférés Fentről
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz
Tulajdonságok és felszereltség Légáteresztő hátsó fal, Síp, Integrált hátizsák esővédő, Kulaccsal kompatibilis, Felső fedél

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 80 cm
Szélesség 40 cm
Hosszúság/mélység 28 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 65 l

Tömeg

Tömeg 2,25 kg

Design

Szín Kék
Motívum Feliratok

Anyag

Anyag Nejlon

Méretváltozat

Méretváltozat L/XL
Kód:  SPTosp562
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  843820108842

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15