Oldal frissítése

Osprey Aether 55 Ii Black L/XL

118 090 Ft

Osprey Aether 55 Ii Black L/XL

Eme Osprey túrahátizsák a túrázást és a szabadtéri tevékenységeket kedvelők igényeinek szem előtt tartásával készült. Praktikus társ lesz a kalandos kirándulásokhoz, de mindennapi használatra is kiváló alternatíva, és még sporttevékenységekhez is jól jöhet. Az előnyös Osprey outdoor hátizsák, amelyben a dizájnos fekete szín a meghatározó, nemcsak szép kialakításával, hanem kiváló minőségű kivitelezésével és kényelmével is kitűnik. Az optimálisan tervezett hátrész és a kényelmes pántok biztosítják a tökéletes illeszkedést és a kényelmes viseletet.

Túrahátizsák Osprey Aether 55 Ii Black L/XL ...

A dizájnos Osprey Aether 55 Ii Black L/XL túrahátizsák fontosabb paraméterei

  • Az elegáns Osprey túrahátizsák tárolóhelyet biztosít az összes felszerelés számára
  • A légáteresztő hátfal biztosítja a jó légáramlást
  • A csomag tartalmaz egy esővédőt a táska számára
  • A túrahátizsák felszereltségének szerves részét képezi a kulacs számára kialakított zseb is
  • A túrahátizsák előállítási anyaga nejlon
  • Dolgaid elrendezését megkönnyíti az előnyös belső zsebek
  • Tömege 2,2 kg
  • Űrtartalma: 58 l

Tökéletes kivitelezés és design

A kitűnő minőségű Osprey túrahátizsák minőségi kivitelezése és precíz kialakítása miatt kényelmes viseletet biztosít. Tömege pusztán 2,2 kg, ami hozzájárul a kisebb megterheléshez és a nagyobb viselési kényelemhez. Továbbá olyan felszereltséggel is rendelkezik, mint a rendkívül praktikus állítható hevederek, mellheveder, derékheveder, párnázott pántok, hurok botokhoz és jégcsákányhoz és hurok a bőröndhöz való rögzítéshez. A hátrész szellőzőcsatornákkal rendelkezik, amelyek biztosítják a légáramlást és szárazon tartják a hátat. Tartalmaz egy esővédőt a táskának, így egy hirtelen lezúduló eső nem jelenthet gondot. Mindenki tisztában van az elegendő ivás fontosságával. A túrahátizsák elengedhetetlen része egy víztartály elhelyezésére szánt zseb.

A hasznos Osprey túrazsák megbízható partnered lesz a terepen

A kitűnő minőségű Osprey outdoor hátizsákkal az utazások határozottan kényelmesebbek lesznek. A minőségi anyagok és a gondos kivitelezés hozzájárul a nagy tartóssághoz, előállítási anyaga nejlon. Ezen túrahátizsák a maga bíztató 58 l űrtartalmával lehetővé teszi, hogy kényelmesen tárold az összes szükséges holmidat. A rekeszek és zsebek lehetővé teszik a holmi szisztematikus szervezését, ezesetben a hasznos belső zsebek tesz majd jó szolgálatot. A túrahátizsák fentről nyitható. A benne lévő holmi biztonságos elzárását cipzár garantálja. Ez a trendi Osprey túrahátizsák praktikus kiegészítő a kalandos utazásokhoz.

Méretek:

84 × 38 × 25 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Használat

Használat Túrázáshoz, Sportoláshoz, Utazáshoz
Sporttevékenységek Túrázás

Felszerelés

Zsebek Belső zsebek
Hozzáférés Fentről
Bekapcsolás Cipzár
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Derékheveder, Párnázott pántok, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz, Hurok a bőröndhöz való rögzítéshez
Tulajdonságok és felszereltség Légáteresztő hátsó fal, Integrált hátizsák esővédő, Kulaccsal kompatibilis, Felső fedél

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 84 cm
Szélesség 38 cm
Hosszúság/mélység 25 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 58 l

Tömeg

Tömeg 2,2 kg

Design

Szín Fekete
Motívum Motívum nélkül

Anyag

Anyag Nejlon
Kód:  SPTosp772
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  843820108880

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05