Oldal frissítése

Ortovox Peak Light 32 dirty daisy

89 390 Ft

Ortovox Peak Light 32 dirty daisy

A kitűnő minőségű Ortovox férfi túrahátizsák az olyan szabadtéri tevékenységekhez ideális, mint a túrázás, kirándulás és kempingezés. Hatékony kiegészítője lesz a kalandos kirándulásoknak, de mindennapi használatra is remek választás, sőt, sporttevékenységekhez is jól jöhet. A praktikus Ortovox outdoor hátizsák, amelyben a trendi zöld szín a meghatározó, nemcsak szép megjelenésével, hanem nagyon jó minőségű kivitelezésével és kényelmével is kitűnik. Az ideálisan kialakított hátrész és a kényelmes pántok biztosítják a tökéletes illeszkedést és a kényelmes viseletet.

Túrahátizsák Ortovox Peak Light 32 dirty daisy ...
Túrahátizsák Ortovox Peak Light 32 dirty daisy ...

A célszerű Ortovox Peak Light 32 dirty daisy túrahátizsák alapvető paraméterei

  • Ezen Ortovox túrahátizsák elegendő helyet kínál minden felszerelésnek
  • A beépített síp hasznos lehet
  • A túrazsák anyaga poliamid
  • Az egyszerű szállíthatósághoz nagyban hozzájárul a praktikus felső hordfül
  • A hatékony rendszerezésben segítségedre lesz a célszerű elülső zseb, oldalzsebek és felső zseb
  • Tömege 1,24 kg
  • Űrtartalma: 32 l

Praktikus kivitelezés és minőségi konstrukció

A modern Ortovox túrahátizsák kiváló konstrukciójának és jól kidolgozott részleteinek köszönhetően kényelmes viselet lesz. Tömege 1,24 kg, ez csökkenti a teljes terhelést és javítja a hordozási kényelmet. Valamint olyan felszereltséggel is ellátták, mint a nagyon hasznos állítható hevederek, mellheveder, derékheveder, hurok a tartozékok felerősítéséhez, hurok botokhoz és jégcsákányhoz és sí/snowboard hevederek. Vészhelyzet esetén felbecsülhetetlen értékű eszközzé válhat a túrahátizsákon található síp.

A praktikus Ortovox túrahátizsák megbízható társad lesz a természetben

A célszerű Ortovox outdoor hátizsákkal az utazások határozottan kényelmesebbek lesznek. A gondosan válogatott minőségi anyagok hozzájárulnak a hosszú élettartamhoz, a konkrét előállítási anyaga pedig poliamid. Eme túrahátizsák a maga meggyőző 32 l űrtartalmával kellő mennyiségű helyet biztosít minden holmidnak. A rekeszek és zsebek lehetővé teszik a holmi szisztematikus szervezését, ezesetben a hasznos elülső zseb, oldalzsebek és felső zseb tesz majd jó szolgálatot. A túrahátizsák fentről nyílik. A belső tartalom biztonságos lezárását cipzár biztosítja. Ez az ízléses Ortovox túrahátizsák kiemelkedik esztétikus kialakításával és megbízhatóságával, amelyet minden körülmények közt értékelni fogsz.

Méretek:

70 × 26 × 23 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Szín

Szín Zöld, Sárga

Rendeltetés

Típus Férfi

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Férfi/fiú

Használat

Használat Túrázáshoz, Sportoláshoz
Sporttevékenységek Hegymászás

Felszerelés

Zsebek Elülső zseb, Oldalzsebek, Felső zseb
Hozzáférés Fentről
Bekapcsolás Cipzár
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Derékheveder, Hurok a tartozékok felerősítéséhez, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz, Sí/snowboard hevederek
Fogantyúk és nyelek Felső hordfül
Tulajdonságok és felszereltség Síp

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 70 cm
Szélesség 26 cm
Hosszúság/mélység 23 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 32 l

Tömeg

Tömeg 1,24 kg

Design

Szín Zöld
Motívum Motívum nélkül

Anyag

Anyag Poliamid
Kód:  SPTort113
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4251877743491

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10