Oldal frissítése

Ortovox PEAK 40 DRY kék

115 790 Ft

Ortovox PEAK 40 DRY kék

A praktikus Ortovox túrazsák az olyan szabadtéri tevékenységekhez ideális, mint a túrázás, kirándulás és kempingezés. Hasznos kiegészítő lesz a kalandos szabadtéri kiruccanásokhoz, de mindennapi használatra is remek választás, sőt, sportoláshoz is hasznát veheted. Eme Ortovox outdoor hátizsák, amelyben a mutatós kék szín uralkodik, nemcsak az esztétikus megjelenésével, hanem kiváló minőségű kivitelezésével és kiemelkedő kényelmével is felhívja magára a figyelmet. A kényelmes viseletet és a tökéletes illeszkedést az anatómiailag formázott hát garantálja.

A modern Ortovox PEAK 40 DRY kék túrahátizsák leglényegesebb tulajdonságai

  • A célszerű Ortovox túrahátizsák biztosítja az összes felszerelés tárolását és szállítását
  • Az anatómiailag formázott hátnak köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet biztosít
  • A légáteresztő hátfal lehetővé teszi a levegő keringését
  • A vízálló kivitel a hátizsák tartalmának védelmét szolgálja
  • A síp felbecsülhetetlen segítséget jelenthet
  • A névtábla gyors azonosíthatóságot biztosít
  • A túrahátizsák egyik rendkívül hasznos adottsága a kulacs számára kialakított zseb
  • Tömege: 1,44 kg

Minőségi szerkezet és kivitelezés

A praktikus Ortovox túrahátizsák minőségi kivitelezése és kifinomult kialakítása garantálja a kényelmes viseletet. Tömege pusztán 1,44 kg, ami kisebb súlyt és maximális kényelmet biztosít a hordozás során. Valamint olyan felszereltséggel is ellátták, mint a nagyon hasznos állítható hevederek, mellheveder, hurok a tartozékok felerősítéséhez, hurok botokhoz és jégcsákányhoz, levehető szíj és sí/snowboard hevederek. A hátrészt úgy tervezték, hogy jó légáramlást biztosítson a hátizsák háta és a viselője háta között. A vízálló felület megvédi a benne lévő tárgyakat a zord időjárástól. A terepen kialakult válsághelyzet esetén felbecsülhetetlen értékű eszközzé válhat a síp, amit a túrahátizsákon találsz. A jó teljesítményhez nagy folyadék bevitelre van szükség. A túrahátizsák elengedhetetlen része egy víztartály elhelyezésére szánt zseb.

Az elegáns Ortovox túrahátizsák megbízható partnered lesz a szabadban

A hasznos Ortovox outdoor hátizsákkal az utazások határozottan kényelmesebbek lesznek. A hátizsákhoz tartozik egy karabiner a kulcsok vagy más apró tárgyak biztonságos és hatékony rögzítése érdekében. A hátizsák névtáblája segít abban, hogy könnyen megkülönböztesd más táskáktól. A túrazsák fentről nyitható.

Méretek:

29 × 69 × 24 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Szín

Szín Kék

Rendeltetés

Típus Uniszex

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Használat

Használat Túrázáshoz
Sporttevékenységek Hegymászás, Síelés, Snowboardozás

Felszerelés

Hozzáférés Fentről
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Hurok a tartozékok felerősítéséhez, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz, Levehető szíj, Sí/snowboard hevederek
Tulajdonságok és felszereltség Anatómiailag formált hátrész, Légáteresztő hátsó fal, Vízálló kivitel, Síp, Címke, Kulcstartó karabiner, Kulaccsal kompatibilis, Felső fedél

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 29 cm
Szélesség 69 cm
Hosszúság/mélység 24 cm

Tömeg

Tömeg 1,44 kg

Design

Szín Kék
Kód:  SPTort046
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4251422570978

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20