Oldal frissítése

Országos traktor villamos fékkel

Kiegészítők a termékhez

Országos traktor villamos fékkel

A Country Tractor egy motoros elektromos kocsi, amelyet 2 évnél idősebb gyermekek számára terveztek. A jármű egy 6V-os akkumulátort működtet, 1-2 órás üzemidővel, a megszakítás intenzitásától függően. Az autó előre-hátra, a fék és a gáz ugyanazon a pedálon haladhat. A biztonságos és szórakoztató utazás érdekében szívóvdal van felszerelve. A traktor hossza 91 cm, kosár 60 cm. Állítható, csúsztatható üléssel rendelkezik. A sebesség akár 4 km / h. Az akkumulátor a mellékelt töltõadapterrel töltõdik. Jókedvű designjával minden gyermek győztese, aki sok élményt és vezetői élményt fog tapasztalni ezzel a játékkal. 
Paraméterek és specifikációk:
Színtervezés:kék
Sebesség:
4 km / h
A felhasználás időtartama:
12 óra
Tápegység:
6V-os akkumulátor
Méretek:
151 x 55 x 53 cm
A csomag tartalma :
elektromos autó
töltő adapter
Ajánlott életkor:
2+
Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek a cseh jogszabályoknak megfelelően. Természetesen van CE-megfelelőségi nyilatkozat.

Paraméterek

Jellemzők és felszereltség

Design Traktor
Kód:  JAK110a
Termékszám:  8001938111693

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05