Oldal frissítése

Orion modellező tégla UH 8 db Create

3,3 3 értékelés
1 790 Ft

Orion modellező tégla UH 8 db Create

A modellező és formázó szerszámok segítenek neked a konyhában, amikor kreatív munkát végzel formára alakítandó anyagokkal, például marcipánnal, valamint modellezők is használhatják, amikor modellező gyurmával, agyaggal stb. dolgoznak. A 16 cm hosszúságú ORION Create műanyag modellező pálcákat 8 darabos csomagban szállítjuk. Kétoldalasak, így 16 különböző kialakítású végtoldalékot nyújtanak a kreatív tevékenységekhez. Te döntöd el és választod ki, végződés alkalmas a figurák, arckifejezések, haj vagy díszítések részleteinek megformálására. 

Az ORION Create modellező szerszámkészlet fő jellemzői, 8 db

  • Modellező anyagokkal, például marcipánnal, gyurmával vagy agyaggal való munkához
  • Az ORION Create műanyag modellező szerszámok kétoldalasak
  • Ebben a 8 pálcából álló csomagban 16 különböző típusú végdarabot kapsz
  • Mindegyik végtoldalék más-más célra alkalmas (például a figura részleteinek, hajának, arcának, díszítésének megformálása)
  • Az ORION pálcák mosogatógépben tisztíthatók

Kód:  ORIKN770
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  121188

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20