Oldal frissítése

ORIGINS Clear Improvement Charcoal Cleanser 150 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ORIGINS Clear Improvement Charcoal Cleanser 150 ml

Az ORIGINS Clear Improvement Charcoal Cleanser mélytisztító, habzó arctisztító gél megszabadítja a bőrt a felesleges zsírtól, a szennyeződésektől és a sminktől. Kifinomult formulája méregtelenítő és tisztító bambuszszenet és 1% szalicilsavat tartalmaz, amely felszabadítja és megtisztítja a pórusokat, tisztán tartja és mattítja a bőrt, valamint csökkenti a bőrpórusok láthatóságát. Mindezt úgy, hogy közben nem okoz bőrfeszülést és nem szárítja a bőrt. Az ORIGINS Clear Improvement Charcoal Cleanser arctiszítító nem tartalmaz parabént, ftalátokat, nátrium-lauril-szulfátot, glikolt, ásványi olajat, DEA-t, vazelint, paraffint, polietilént vagy formaldehidet.

Az ORIGINS Clear Improvement Charcoal arctisztító gél legfontosabb jellemzői

  • Gyengéden eltávolítja az arcról a felesleges zsírt, a szennyeződéseket és a sminket
  • Az ORIGINS Clear Improvement Charcoal Cleanser egy mélytisztító, habzó gél
  • Méregtelenítő és tisztító bambuszszénnel és 1%-os szalicilsavval
  • Felszabadítja és megtisztítja a pórusokat, csökkenti azok láthatóságát és a bőr kifényesedését
  • Az ORIGINS Clear Improvement Charcoal Cleanser arctisztító normál, kombinált és zsíros bőrre ideális
  • Vegánok is használhatják

Használata:
Reggel és este masszírozd be a benedvesített arcbőrbe, amíg a gél habbá nem válik! Kerüld a szem környékét! Ezután öblítse le és töröld szárazra az arcod!

Összetétel

Water\Aqua\Eau, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Kókusz-betain, Nátrium-kokoil-izetionát, Glicerin, Acrylates Copolymer, Butylene Glycol, Nátrium-lauroil-zab-aminosavak, Sodium Chloride, Dinátrium-kokoil-glutamát, Cananga Odorata (Ylang Ylang) virágolaj*, Citrus Limon (citrom) héjolaj*, Lavandula Angustifolia (levendula) olaj*, Mentha Viridis (Spearmint) levélolaj*, Gaultheria Procumbens (télizöld) levélolaj*, Eugenia Caryophyllus (szegfűszeg) rügyolaj*, Rosmarinus Officinalis (rozmaring) levélolaj*, Eugenol, Limonene, Linalool, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Caffeine, Salicylic Acid, Charcoal Powder, Nátrium-koko-pg-dimonium-klorid-foszfát, Ethylhexylglycerin, Polysorbate 20, Nátrium-kokoil-glutamát, Mononátrium-citrát, Citric Acid, Nátrium-hidroxid, Tetrasodium Edta, Disodium Edta, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol. * Illóolaj

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Vegán kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Zsíros, Normál, Kevert

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  KSPL4103
Termékszám:  717334249554

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05