Oldal frissítése

Original Prusa i3 MK3S+ - építőkészlet

4,9 30 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Original Prusa i3 MK3S+ - építőkészlet

Original Prusa i3 MK3S+

A 3d nyomtató legfontosabb jellemzői

Original Prusa i3 MK3S+

  • Bondtech fúvóka adagolókerekek a szál mindkét oldalról történő mozgatásához
  • Fűtött mágneses alátét cserélhető acéllemezekkel (sima, szemcsés és szatén)
  • Újratervezett Y-tengely megnövelt vázmerevséggel
  • Az Y-tengelyen több mint 200 mm/s sebességgel nyomtat (kétszerese az MK2 nyomtató sebességének)
  • Fűtött alátét hideg sarokkompenzációval
  • Csendes Noctua márkájú ventilátor az extruderen való sebességszabályozással
  • A nyomtató teljesen helyreáll az áramkimaradás után
  • Építőkészletként szállítjuk
  • Széles körű anyag támogatás - PLA, ABS, PET, HIPS, Flex PP, Ninjaflex, Laywood, Laybrick, Nylon, Bamboofill, Bronzefill, ASA, T-Glase, szénszálas szálak, polikarbonát
3d nyomtató ÉPÍTŐkészletek
Original Prusa i3 MK3S+
Original Prusa i3 MK3S+
Az Original Prusa i3 MK3S+ az eredeti MK3 / MK3S minden szempontból továbbfejlesztett változata - csendesebb, megbízhatóbb, gyorsabb és intelligensebb. A nyomtató újratervezett extruderrel rendelkezik, megnövelt extrudálási erővel, a tökéletes nyomtatási áramlás érdekében számos hasznos érzékelővel és új MK52 mágneses hátlappal, könnyen cserélhető acél nyomtatólemezekkel. Választhatsz a sima PEI-felület, amely nem sérül a fúvókával való érintkezés során, vagy a szemcsés PEI-felület között. Mindezmég jobbá teszi a nyomtatási minőséget, és minden alkalommal tökéletes eredményt érhetsz el ennek köszönhetően. Ezenkívül az MK3S+ képességei tovább bővíthetők a Multi Material 2S frissítéssel, amely akár 5 különböző anyag egyidejű nyomtatását is lehetővé teszi.



ÚJDONSÁGOK ÉS INNOVÁCIÓK
A népszerű 3D nyomtató továbbfejlesztett változata
Original Prusa i3 MK3S+
Mivel az új és jelenlegi nyomtatókat folyamatosan fejlesztik és javítják. Az Original Prusa i3 MK3S is megérkezett a bemutatkozásra, immár MK3S+ elnevezéssel. 2020. november 24-től ez a 3D nyomtató a következő új funkciókkal rendelkezik:

Original Prusa i3 MK3S+
SuperPinda
A SuperPINDA szonda sokkal jobb minőségű érzékelővel és alkatrészekkel rendelkezik, mint a P.I.N.D.A v2. A szonda teljesen függetlenül működik a hőmérséklettől, és nincs szüksége termisztorra. Ez a tulajdonságkombináció nagyszerű előfeltétele annak, hogy minden nyomtatás első rétege tökéletes legyen.
Original Prusa i3 MK3S+
MISUMI csapágyak
Az Original Prusa i3 MK3S+ Y-tengely csapágyai mostantól fém rögzítőkkel vannak ellátva, amelyek könnyebben felszerelhetők és jobban tartják a csapágyakat. Ezenkívül az X-tengelyes szíjfeszítő mechanizmust is továbbfejlesztették, és az X-végű műanyag alkatrészeket megerősítették. Az extruderrel kapcsolatos újítások lehetővé teszik a rugalmas szálak könnyebb nyomtatását.
Original Prusa i3 MK3S+
Minden korábbi fejlesztés
Természetesen az Original Prusa i3 MK3S+ tartalmazza az összes korábbi fejlesztést, amelyet az életciklusa során hozzáadtak. Ezek közé tartoznak a Gates márkájú szíjak, szövetkábelhüvelyek, egy Einsy borítás a Raspberry Pi jobb rögzítéséhez, korróziógátló bevonat a sima PEI lemezeken és még sok más, beleértve a firmware-fejlesztéseket is egyaránt.
szenzoros megfigyelés alatt
Élvezd a zökkenőmentes 3D nyomtatást
Original Prusa i3 MK3S+
Az Original Prusa i3 MK3S+ 3D nyomtatót számos érzékelővel látták el, így a nyomtatási folyamat tökéletesen nyomon követhető, és minden probléma azonnal észlelhető. Az első és legfontosabb az izzószál-érzékelő, amely az izzószál jelenlétét figyeli. Ez lehetővé teszi, hogy észlelje az izzószál kifogyását. Ez érzékeli a rétegeltolódást, és a SuperPINDA szondához hozzáadott érzékelő kompenzálja a hőmérsékletkülönbséget. Ezzel teljes pontosság érhető el az elsőtől az utolsó rétegekig egyaránt. Egy párhozzáadott termisztor ezután méri az elektronika hőmérsékletét, és érzékeli a lapon és a csatlakozókon fellépő hibákat.
teljes körű nyomtatási megoldás
Az Original Prusa i3 MK3S+-t saját magad is összeszerelheted
Original Prusa i3 MK3S+
Az Original Prusa i3 MK3S+ 3D nyomtató alapvetően egy készlet, amelyet magadnak kell összeszerelned. De ne aggódj, az Original Prusa i3 MK3S+ 3D nyomtató összeszerelése részletesen dokumentálva van a kézikönyvben, mintaképekkel együtt. Biztosan nem vár rád forrasztás vagy hasonló bonyolult tevékenység. Mindössze annyit kell tenned, hogy becsavarod és beszúrod a csatlakozókat. Természetesen nem hiányzik semmilyen telepítéshez szükséges eszköz, szoftver és minőségi támogatás sem magától a gyártótól,ami miatt a felhasználók körében világszerte népszerűvé vált.


Paraméterek

3D nyomtató technológia

3D nyomtató technológia FDM

Nyomtató anyag tulajdonságai

Nyomtató anyag ABS, ASA, FLEX, HIPS, Laybrick, Laywood, Nejlon, PETT, PLA, PVA, TPE, TPU
Nyomtatószál átmérő 1,75 mm

Nyomtatási felület

Mélység 210 mm
Szélesség 250 mm
Magasság 210 mm
Nyomtatási felület mérete Standard

Rétegvastagság

Min. rétegszélesség 0,05 mm

Ajánlott max. nyomtatási sebesség

Ajánlott max. nyomtatási sebesség 200 mm/s

Nyomtatási lehetőségek

Nyomtatási lehetőség PC USB 2.0-n keresztül, SD kártyáról

Nyomtató méretei

Tömeg 7 kg

Fejek száma

Fejek száma 1

Kijelző

Kijelző Informatív
Kód:  DF514
Termékszám:  PRI-MK3S-KIT-ORG-PEI

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20